Κυριακή, Αύγουστος 07, 2022
   
Text Size

Αναζήτηση

Γενική Προκήρυξη Αγώνων ΕΛΑΟ 2022

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Αεραθλητικής Ομοσπονδίας σύμφωνα με τις διατάξεις των νόμων που διέπουν την λειτουργία αθλητικών σωματείων, τις διατάξεις του καταστατικού, των διεθνών κανονισμών της FAI, των εγκεκριμένων ελληνικών κανονισμών, εκδίδει την παρακάτω ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2022

1.Κατηγορίες Αγώνων:

Πανελλήνιοι Αγώνες, Αγώνες Κυπέλλου και Περιφερειακοί Αγώνες όλων των κατηγοριών των αεραθλημάτων. Δεν υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των αθλητών που είναι δυνατόν να δηλώσει το κάθε σωματείο, για συμμετοχή στον κάθε αγώνα.

2.Ημερομηνίες:

Γενικός πίνακας

Αγώνες 2022 -Αλεξίπτωτο Πλαγιάς

Περισσότερα: Γενική Προκήρυξη Αγώνων ΕΛΑΟ 2022

 

Σχολή Εκπαιδευτών Α/Π 2022

Η ΕΑΠ προχωρά στην υλοποίηση της εξ αναβολής από το 2020 Σχολή Εκπαιδευτών Α/Π που θα ολοκληρωθεί μέσα στο 2022.

Αναπροσαρμόζοντας τα δεδομένα στις νέες συνθήκες και δυνατότητες, όλο το θεωρητικό μέρος της σχολής θα πραγματοποιηθεί με ψηφιακά μέσα ,ενώ τα πρακτικά μαθήματα και οι εξετάσεις  θα γίνουν δια ζώσης.

Περισσότερα: Σχολή Εκπαιδευτών Α/Π 2022

   

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Αναπαραγωγή

Αναπαραγωγή των ανακοινώσεων ή πληροφοριών επιτρέπεται με την προϋπόθεση ότι τα κείμενα και οι πληροφορίες παραμένουν αναλλοίωτες και ότι γίνεται αναφορά στην επίσημη ιστοσελίδα της Ε.Α.Π.

Ενημέρωση

Η Ε.Α.Π. είναι υπεύθυνη για την ενημέρωση των σωματείων.
Η ενημέρωση και οι πληροφορίες διακινούνται μόνο μέσω των σωματείων, με την μορφή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) ή/και της
επίσημης ιστοσελίδας της Ε.Α.Π.

Επικοινωνία

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την ΕΑΠ στο Email
eapelao@gmail.com