Δευτέρα, Μάιος 10, 2021
   
Text Size

Αναζήτηση

Διαδικασίες εκλογών Επιτροπών της ΕΛΑΟ και ανακήρυξη Υποψηφιοτήτων

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΛΑΟ σε συνεδρίασή του το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2021 εξέτασε τα θέματα που αφορούν τις Συναντήσεις Σωματείων και Επιτροπών Αεραθλημάτων και ανακοίνωσε σήμερα τον τρόπο διεξαγωγής των συναντήσεων και των αρχαιρεσιών και τους πίνακες των εκπροσώπων και των υποψηφίων για τις εκλογές της 7ης Μαρτίου 2021

1. Τρόπος Διεξαγωγής Συναντήσεων.

Όπως είχε προβλεφθεί με την πρόσκληση σε περίπτωση που οι επιδημιολογικές συνθήκες αλλά και τα μέτρα πρόληψης δεν επιτρέπουν την διεξαγωγή των Συναντήσεων με φυσική παρουσία, αυτές και εφόσον η ΓΓΑ θα επέτρεπε, είχαμε ζητήσει να γίνουν με χρήση ψηφιακών μέσων απομακρυσμένης συμμετοχής. Από την ημερομηνία που είχε σταλεί η πρόσκληση μέχρι και την ημέρα που συνεδρίασε το ΔΣ, η Βουλή των Ελλήνων έχει ψηφίσει τροπολογία που ήδη έχει δημοσιευτεί ως Νόμος σε ΦΕΚ που επιτρέπει την διεξαγωγή με χρήση ψηφιακών μέσων. Το ΔΣ στην πρόσφατη συνεδρίαση και σταθμίζοντας την παρούσα κατάσταση και τους ισχύοντες περιορισμούς, αποφάσισε την διεξαγωγή των Συναντήσεων με χρήση ψηφιακών μέσων. Όλες οι προγραμματισμένες Συναντήσεις Επιτροπών θα γίνουν εξ αποστάσεως. Η πλατφόρμα που έχει επιλεγεί είναι το Zoom. Το πρόγραμμα των συναντήσεων διαμορφώνεται ως ακολούθως:

Ωρα

Αεράθλημα

10:00 – 11:00

Γενική Αεροπορία

11:00 – 12:00

Αιωροπτερισμός

12:00 – 13:00

Υπερελαφρά

13:00 – 14:00

Αλεξιπτωτισμός

14:00 – 15:00

Αερομοντελισμός

15:00 – 16:00

Αλεξίπτωτο  Πλαγιάς

Περισσότερα: Διαδικασίες εκλογών Επιτροπών της ΕΛΑΟ και ανακήρυξη Υποψηφιοτήτων

 

Συνάντηση Σωματείων Α/Π και εκλογές ΕΑΠ 2021

Η ΕΛΑΟ εξέδωσε σήμερα και κοινοποίησε στα μέλη της την πρόσκληση για τις συναντήσεις με τα σωματεία και τις εκλογές των  Επιτροπών Αεραθλημάτων, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στις αρχές Μαρτίου, πριν από την ΓΣ και τις εκλογές της ΕΛΑΟ που θα γίνουν στα τέλη Μαρτίου.

Παρακάτω δίδονται αναλυτικές πληροφορίες , υπό την μορφή συχνών ερωτήσεων:


Που θα γίνει η συνεδρίαση της Επιτροπής Αλεξιπτωτισμού Πλαγιάς-ΕΑΠ;


Η συνεδρίαση της  ΕΑΠ με τα σωματεία που καλλιεργούν Α/Π και πληρούν τις προδιαγραφές του αθλητικού νόμου, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7 Μαρτίου 2021 και ώρες 13:30 – 15:00 στην αίθουσα της Αερ. Αθηνών στο Αεραθλητικό  Κέντρο  Αθηνών,  που  βρίσκεται  στην  Αεροπορική  Βάση  Δεκελείας


Ποια θα είναι τα θέματα την συνεδρίασης;


Τα θέματα της συνεδρίασης είναι:

-Απολογισμός της δραστηριότητας της Επιτροπής Α/Π 2017-2020

-Προγραμματισμός αγώνων 2021

-Διενέργεια αρχαιρεσιών για την ανάδειξη νέας Επιτροπής Α/Π , των 5 τακτικών και έως 3 αναπληρωματικών μελών της, με θητεία έως το 2024.


Ποιοι έχουν δικαίωμα συμμετοχής και υποβολής υποψηφιοτήτων;


Δικαίωμα  συμμετοχής  στην συνεδρίαση και  υποβολής  υποψηφιοτήτων  για την νέα ΕΑΠ έχουν τα 16  αθλητικά  σωματεία της ΕΛΑΟ που καλλιεργούν το Α/Π, πληρούν  σωρευτικά τις προϋποθέσεις  του  καταστατικού της ΕΛΑΟ -ως προς τα προσόντα των υποψηφίων, τις  προβλέψεις  του  αθλητικού  νόμου -ως προς την επαρκή αθλητική δραστηριότητα κατά την τελευταία 3ετία και  είναι  εγγεγραμμένα  στο  ηλεκτρονικό μητρώο  αθλητικών  σωματείων  που  τηρείται  από  την  ΓΓΑ.

Περισσότερα: Συνάντηση Σωματείων Α/Π και εκλογές ΕΑΠ 2021

   

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Αναπαραγωγή

Αναπαραγωγή των ανακοινώσεων ή πληροφοριών επιτρέπεται με την προϋπόθεση ότι τα κείμενα και οι πληροφορίες παραμένουν αναλλοίωτες και ότι γίνεται αναφορά στην επίσημη ιστοσελίδα της Ε.Α.Π.

Ενημέρωση

Η Ε.Α.Π. είναι υπεύθυνη για την ενημέρωση των σωματείων.
Η ενημέρωση και οι πληροφορίες διακινούνται μόνο μέσω των σωματείων, με την μορφή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) ή/και της
επίσημης ιστοσελίδας της Ε.Α.Π.

Επικοινωνία

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την ΕΑΠ στο Email
eapelao@gmail.com