Δευτέρα, Μάρτιος 08, 2021
   
Text Size

Αναζήτηση

Επανεκκίνηση αεραθλητικών δραστηριοτήτων Α/Π

Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού δημοσίευσε στην ενότητα του site της για τον COVID-19 το Υγειονομικό Πρωτόκολλο της Επιστημονικής Υγειονομικής Επιτροπής που αφορά και τα αεραθλήματα αλλά και άλλες οδηγίες και πληροφορίες για την διασφάλιση της υγείας των αθλητών και όλων των εμπλεκομένων στις αθλητικές δραστηριότητες.

Οι αεραθλητές πρέπει να ακολουθούν τις ισχύουσες οδηγίες της πολιτείας και τα μέτρα προστασίας έναντι του COVID-19 και οφείλουν να επιδεικνύουν την απαραίτητη ατομική ευθύνη, προστατεύοντας τον εαυτό τους και τον συνάνθρωπό τους.

Περισσότερα: Επανεκκίνηση αεραθλητικών δραστηριοτήτων Α/Π

 

Αθλητές ΕΟ για το Πανευρωπαϊκό 2020 στην Σερβία

Σε συνέχεια προηγούμενης ενημέρωσης ενημερώνουμε ότι η Εθνική Ομάδα Α/Π για το 2020 οριστικοποιήθηκε μετά την εξέταση των αιτήσεων εξαίρεσης από τους διοργανωτές. Οι αθλητές που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στο 16ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα -16th FAI Paragliding European Championship–FAI cat1, που διοργανώνεται από 23 Αυγούστου έως 5 Σεπτεμβρίου 2020, στο Nis της Σερβίας είναι οι :

Σταμέλλος Ευάγγελος

Λέπεσης Χαράλαμπος

Σκόνδρας Ιωακείμ

Καρασίμος Ιωάννης

Περισσότερα: Αθλητές ΕΟ για το Πανευρωπαϊκό 2020 στην Σερβία

   

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Αναπαραγωγή

Αναπαραγωγή των ανακοινώσεων ή πληροφοριών επιτρέπεται με την προϋπόθεση ότι τα κείμενα και οι πληροφορίες παραμένουν αναλλοίωτες και ότι γίνεται αναφορά στην επίσημη ιστοσελίδα της Ε.Α.Π.

Ενημέρωση

Η Ε.Α.Π. είναι υπεύθυνη για την ενημέρωση των σωματείων.
Η ενημέρωση και οι πληροφορίες διακινούνται μόνο μέσω των σωματείων, με την μορφή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) ή/και της
επίσημης ιστοσελίδας της Ε.Α.Π.

Επικοινωνία

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την ΕΑΠ στο Email
eapelao@gmail.com