Τρίτη, Οκτώβριος 26, 2021
   
Text Size

Αναζήτηση

Συνεδρίαση Σωματείων 2021 -Έκθεση Πεπραγμένων ΕΑΠ και εκλογές Επιτροπών

Με την συμμετοχή 13 σωματείων της ΕΛΑΟ που καλλιεργούν το Α/Π ήτοι: ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΙΚΑΡΟΣ - ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΙΘΑΙΡΩΝΑ- ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΘΗΒΑΣ - ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΛΛΑ -ΑΕΡΟΛΕΣΧΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ- ΑΕΡΟΛΕΣΧΗ ΑΙΟΛΟΣ ΔΡΑΜΑΣ- ΑΕΡΟΛΕΣΧΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ (ΑΔΥΘΕ) ΑΕΡΟΛΕΣΧΗ ΕΔΕΣΣΑΣ - ΑΕΡΟΛΕΣΧΗ ΗΜΑΘΙΑΣ- ΑΕΡΟΛΕΣΧΗ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ -ΛΕΣΧΗ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΟΥ ΠΛΑΓΙΑΣ ΠΑΤΡΑΣ- ΟΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ- ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΕΡΑΘΛΗΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (Σ.Α.Μ)
ολοκληρώθηκε η σημερινή συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε με την χρήση της ψηφιακής πλατφόρμας Ζoom όπου η απερχόμενη ΕΑΠ παρουσίασε τα πεπραγμένα κατά την θητεία της 2017-2020 αναφερόμενη στους παρακάτω βασικούς άξονες:

Περισσότερα: Συνεδρίαση Σωματείων 2021 -Έκθεση Πεπραγμένων ΕΑΠ και εκλογές Επιτροπών

 

Διαδικασίες εκλογών Επιτροπών της ΕΛΑΟ και ανακήρυξη Υποψηφιοτήτων

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΛΑΟ σε συνεδρίασή του το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2021 εξέτασε τα θέματα που αφορούν τις Συναντήσεις Σωματείων και Επιτροπών Αεραθλημάτων και ανακοίνωσε σήμερα τον τρόπο διεξαγωγής των συναντήσεων και των αρχαιρεσιών και τους πίνακες των εκπροσώπων και των υποψηφίων για τις εκλογές της 7ης Μαρτίου 2021

1. Τρόπος Διεξαγωγής Συναντήσεων.

Όπως είχε προβλεφθεί με την πρόσκληση σε περίπτωση που οι επιδημιολογικές συνθήκες αλλά και τα μέτρα πρόληψης δεν επιτρέπουν την διεξαγωγή των Συναντήσεων με φυσική παρουσία, αυτές και εφόσον η ΓΓΑ θα επέτρεπε, είχαμε ζητήσει να γίνουν με χρήση ψηφιακών μέσων απομακρυσμένης συμμετοχής. Από την ημερομηνία που είχε σταλεί η πρόσκληση μέχρι και την ημέρα που συνεδρίασε το ΔΣ, η Βουλή των Ελλήνων έχει ψηφίσει τροπολογία που ήδη έχει δημοσιευτεί ως Νόμος σε ΦΕΚ που επιτρέπει την διεξαγωγή με χρήση ψηφιακών μέσων. Το ΔΣ στην πρόσφατη συνεδρίαση και σταθμίζοντας την παρούσα κατάσταση και τους ισχύοντες περιορισμούς, αποφάσισε την διεξαγωγή των Συναντήσεων με χρήση ψηφιακών μέσων. Όλες οι προγραμματισμένες Συναντήσεις Επιτροπών θα γίνουν εξ αποστάσεως. Η πλατφόρμα που έχει επιλεγεί είναι το Zoom. Το πρόγραμμα των συναντήσεων διαμορφώνεται ως ακολούθως:

Ωρα

Αεράθλημα

10:00 – 11:00

Γενική Αεροπορία

11:00 – 12:00

Αιωροπτερισμός

12:00 – 13:00

Υπερελαφρά

13:00 – 14:00

Αλεξιπτωτισμός

14:00 – 15:00

Αερομοντελισμός

15:00 – 16:00

Αλεξίπτωτο  Πλαγιάς

Περισσότερα: Διαδικασίες εκλογών Επιτροπών της ΕΛΑΟ και ανακήρυξη Υποψηφιοτήτων

   

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Αναπαραγωγή

Αναπαραγωγή των ανακοινώσεων ή πληροφοριών επιτρέπεται με την προϋπόθεση ότι τα κείμενα και οι πληροφορίες παραμένουν αναλλοίωτες και ότι γίνεται αναφορά στην επίσημη ιστοσελίδα της Ε.Α.Π.

Ενημέρωση

Η Ε.Α.Π. είναι υπεύθυνη για την ενημέρωση των σωματείων.
Η ενημέρωση και οι πληροφορίες διακινούνται μόνο μέσω των σωματείων, με την μορφή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) ή/και της
επίσημης ιστοσελίδας της Ε.Α.Π.

Επικοινωνία

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την ΕΑΠ στο Email
eapelao@gmail.com