Τρίτη, Οκτώβριος 26, 2021
   
Text Size

Αναζήτηση

Συνάντηση Σωματείων Α/Π και εκλογές ΕΑΠ 2021

Η ΕΛΑΟ εξέδωσε σήμερα και κοινοποίησε στα μέλη της την πρόσκληση για τις συναντήσεις με τα σωματεία και τις εκλογές των  Επιτροπών Αεραθλημάτων, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στις αρχές Μαρτίου, πριν από την ΓΣ και τις εκλογές της ΕΛΑΟ που θα γίνουν στα τέλη Μαρτίου.

Παρακάτω δίδονται αναλυτικές πληροφορίες , υπό την μορφή συχνών ερωτήσεων:


Που θα γίνει η συνεδρίαση της Επιτροπής Αλεξιπτωτισμού Πλαγιάς-ΕΑΠ;


Η συνεδρίαση της  ΕΑΠ με τα σωματεία που καλλιεργούν Α/Π και πληρούν τις προδιαγραφές του αθλητικού νόμου, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7 Μαρτίου 2021 και ώρες 13:30 – 15:00 στην αίθουσα της Αερ. Αθηνών στο Αεραθλητικό  Κέντρο  Αθηνών,  που  βρίσκεται  στην  Αεροπορική  Βάση  Δεκελείας


Ποια θα είναι τα θέματα την συνεδρίασης;


Τα θέματα της συνεδρίασης είναι:

-Απολογισμός της δραστηριότητας της Επιτροπής Α/Π 2017-2020

-Προγραμματισμός αγώνων 2021

-Διενέργεια αρχαιρεσιών για την ανάδειξη νέας Επιτροπής Α/Π , των 5 τακτικών και έως 3 αναπληρωματικών μελών της, με θητεία έως το 2024.


Ποιοι έχουν δικαίωμα συμμετοχής και υποβολής υποψηφιοτήτων;


Δικαίωμα  συμμετοχής  στην συνεδρίαση και  υποβολής  υποψηφιοτήτων  για την νέα ΕΑΠ έχουν τα 16  αθλητικά  σωματεία της ΕΛΑΟ που καλλιεργούν το Α/Π, πληρούν  σωρευτικά τις προϋποθέσεις  του  καταστατικού της ΕΛΑΟ -ως προς τα προσόντα των υποψηφίων, τις  προβλέψεις  του  αθλητικού  νόμου -ως προς την επαρκή αθλητική δραστηριότητα κατά την τελευταία 3ετία και  είναι  εγγεγραμμένα  στο  ηλεκτρονικό μητρώο  αθλητικών  σωματείων  που  τηρείται  από  την  ΓΓΑ.

Περισσότερα: Συνάντηση Σωματείων Α/Π και εκλογές ΕΑΠ 2021

 

Αιτήσεις Αγώνων 2021

Με καθυστέρηση αρκετών μηνών, λόγω της ρευστότητας της κατάστασης και των περιορισμών του Covid-19, θεωρούμε ότι μπορούμε να ξεκινήσουμε να σχεδιάζουμε αγωνιστικά την νέα χρονιά και αναμένουμε τις αιτήσεις σας για την ανάληψη αγώνων Πρωταθλήματος ή Περιφερειακών –Λίγκας Αποστάσεων ή Ακριβείας για το 2021

Ο έγκαιρος χρονικός προγραμματισμός του ετήσιου αγωνιστικού προγράμματος, είναι η αρχή μια σειράς διαδικασιών για μια επιτυχημένη αγωνιστική χρονιά, με πολλές συμμετοχές Ελλήνων και ξένων αθλητών , πολλά έγκυρα αγωνιστικά τασκ και καλή βαθμολογία για όλους τους αθλητές.

Η ΕΑΠ ξεκινά άμεσα τις διαδικασίες αποδοχής αιτήσεων και εγκρίσεων των αγώνων από την ΕΛΑΟ, και καλούμε όλα τα ενασχολούμενα σωματεία που επιθυμούν να διοργανώσουν αγώνες για το 2021 να αποστείλουν στην ΕΑΠ  την Αίτηση Ανάληψης Αγώνα  που θα βρείτε στα Εγγραφα -Διάφορα -Αίτηση Ανάληψης Αγώνων στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Περισσότερα: Αιτήσεις Αγώνων 2021

   

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Αναπαραγωγή

Αναπαραγωγή των ανακοινώσεων ή πληροφοριών επιτρέπεται με την προϋπόθεση ότι τα κείμενα και οι πληροφορίες παραμένουν αναλλοίωτες και ότι γίνεται αναφορά στην επίσημη ιστοσελίδα της Ε.Α.Π.

Ενημέρωση

Η Ε.Α.Π. είναι υπεύθυνη για την ενημέρωση των σωματείων.
Η ενημέρωση και οι πληροφορίες διακινούνται μόνο μέσω των σωματείων, με την μορφή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) ή/και της
επίσημης ιστοσελίδας της Ε.Α.Π.

Επικοινωνία

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την ΕΑΠ στο Email
eapelao@gmail.com