Δευτέρα, Μάιος 10, 2021
   
Text Size

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αγώνα Λίγκας 9-11/10/2020, στο Αγρίνιο

Με την συμμετοχή 17 αθλητών από 6 σωματεία της ΕΛΑΟ ολοκληρώθηκε με τρία έγκυρα αγωνιστικά τασκ, ο αγώνας Λίγκας FAI cat 2 που πραγματοποιήθηκε στο Αγρίνιο στις 9 ως 11 Οκτωβρίου 2020 από την Αερολέσχη Αγρινίου.

Οι τρεις νικητές της ελληνικής γενικής κατάταξης είναι οι:
1η θέση:
Σκόνδρας Ιωακείμ-Αερ. Αγρινίου
2η θέση: Καρασίμος Γιάννης -ΑΟΚ
3η θέση: Σκόνδρας Νικόλαος- Αερ. Αγρινίου

Ακολουθεί πίνακας των επίσημων αποτελεσμάτων:

Περισσότερα: Αποτελέσματα Αγώνα Λίγκας 9-11/10/2020, στο Αγρίνιο

 

Εξετάσεις στο Αγρίνιο 24-25 Οκτωβρίου 2020

Μετά από αίτημα του σωματείου ΑΕΡΟΛΕΣΧΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ για την διοργάνωση εξετάσεων για απόκτηση/αναβάθμιση αδειών χειριστών Α/Π, η Επιτροπή Αλεξιπτωτισμού Πλαγιάς, εκτιμώντας τις ανάγκες που προέκυψαν, εγκρίνει την ανάληψη και διεξαγωγή εξετάσεων στο παραπάνω αεραθλητικό σωματείο.

Οι εξετάσεις θα διεξαχθούν στο ΑΓΡΙΝΙΟ στις 24-25/10/2020 σύμφωνα με τον ισχύοντα κανονισμό όπως αναγράφεται στην ιστοσελίδα της ΕΑΠ και θα πραγματοποιηθούν με τις τρέχουσες προβλεπόμενες από τον νόμο υγειονομικές οδηγίες και κανόνες προστασίας της υγείας όλων των παρευρισκόμενων, εκπαιδευτών, εξεταζόμενων και διοργανωτών των εξετάσεων.

Περισσότερα: Εξετάσεις στο Αγρίνιο 24-25 Οκτωβρίου 2020

   

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Αναπαραγωγή

Αναπαραγωγή των ανακοινώσεων ή πληροφοριών επιτρέπεται με την προϋπόθεση ότι τα κείμενα και οι πληροφορίες παραμένουν αναλλοίωτες και ότι γίνεται αναφορά στην επίσημη ιστοσελίδα της Ε.Α.Π.

Ενημέρωση

Η Ε.Α.Π. είναι υπεύθυνη για την ενημέρωση των σωματείων.
Η ενημέρωση και οι πληροφορίες διακινούνται μόνο μέσω των σωματείων, με την μορφή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) ή/και της
επίσημης ιστοσελίδας της Ε.Α.Π.

Επικοινωνία

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την ΕΑΠ στο Email
eapelao@gmail.com