Δευτέρα, Μάρτιος 08, 2021
   
Text Size

Αναζήτηση

Ενημερωτικό Δελτίο 29ου Πρωταθλήματος,Έδεσσα 16-22/08/2020

Εκδόθηκε το ενημερωτικό δελτίο του 29ου αγώνα Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Αποστάσεων Α/Π για το 2020 που διοργανώνει η ο Αεραθλητικός Σύλλογος Πέλλας στο Όρος Βόρας του νομού Πέλλας στις 16-22/08/2020. Παρακαλούνται τα σωματεία να φροντίσουν για την ασφάλιση των αθλητών τους και να στείλουν δήλωση συμμετοχής τους με την χρήση της φόρμας που υπάρχει στην τελευταία σελίδα του Ενημερωτικού Δελτίου, το αργότερο μέχρι την Δευτέρα 10 Αυγούστου 2020

Ενημερωθείτε για το υγειονομικό αγωνιστικό πρωτόκολλο Αεραθλημάτων που θα ισχύσει στους αγώνες από την σελίδα της ΓΓΑ

Ιδιαίτερη σημασία να δοθεί στην προετοιμασία των απαιτούμενων υγειονομικών εγγράφων που θα κατατεθούν από τους αθλητές ή και τους επισκέπτες  στην γραμματεία του αγώνα:

 

Ενημέρωση ΥΠΑ για Αεραθλητικές Πτήσεις

Σε συνέχεια προηγούμενης ενημέρωσης και κατόπιν επικοινωνίας της ΕΛΑΟ με την ΥΠΑ , ενημερώθηκαν εκ νέου τα σωματεία ότι οι πτήσεις όλων των πτητικών μέσων επανέρχονται στο προηγούμενο καθεστώς, παύει να ισχύει ο περιορισμός των πτήσεων μόνο solo και κάθε πτητικό μέσο μπορεί να ίπταται με τους επιβαίνοντες που ορίζει ο κατασκευαστής του.

Προϋπόθεση είναι οι επιβαίνοντες σε όλα τα πτητικά μέσα να φορούν μάσκα προσώπου και γάντια ενώ θα πρέπει να γίνεται τακτική απολύμανση των πτητικών μέσων σύμφωνα με τις οδηγίες των υγειονομικών αρχών.

 

   

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Αναπαραγωγή

Αναπαραγωγή των ανακοινώσεων ή πληροφοριών επιτρέπεται με την προϋπόθεση ότι τα κείμενα και οι πληροφορίες παραμένουν αναλλοίωτες και ότι γίνεται αναφορά στην επίσημη ιστοσελίδα της Ε.Α.Π.

Ενημέρωση

Η Ε.Α.Π. είναι υπεύθυνη για την ενημέρωση των σωματείων.
Η ενημέρωση και οι πληροφορίες διακινούνται μόνο μέσω των σωματείων, με την μορφή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) ή/και της
επίσημης ιστοσελίδας της Ε.Α.Π.

Επικοινωνία

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την ΕΑΠ στο Email
eapelao@gmail.com