Τετάρτη, Οκτώβριος 27, 2021
   
Text Size

Αναζήτηση

Επιτροπή Αλεξιπτωτισμού Πλαγιάς - ΕΛΑΟ

Αγώνας Λίγκας στους Προμάχους-Αποτελέσματα

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο αγώνας Λίγκας που διοργάνωσε ο Αεραθλητικός Σύλλογος Πέλλας- FLY PELLA-  το 3ήμερο 8-9-10 Απριλίου, στους Προμάχους Αλμωπίας του Νομού Πέλλας.
Νικητής του αγώνα είναι ο Ηλιας Κλειδαράς απο τον Σύλλογο Αεραθλητων Μακεδονίας ενώ την 3η θέση της γενικής κατάταξης έχει ο Χουρμουζιάδης Κώστας απο τον Αίολο Δράμας.

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα στην ιστοσελίδα του αγώνα

Περισσότερα: Αγώνας Λίγκας στους Προμάχους-Αποτελέσματα

 

Εθνική Ομάδα 2017

Η κατάταξη των αθλητών της Εθνικής Ομάδας Αλεξιπτώτου Πλαγιάς για το 2017 έχει ως εξής:

Ξηρός Ιωάννης

Κατσανδρεδάκης Ιωάννης

Λέπεσης Χαράλαμπος

Καρασίμος Ιωάννης

Κλειδαράς Ηλίας

*Σκόνδρας Ιωακείμ

Σταμέλλος Ευάγγελος

Περισσότερα: Εθνική Ομάδα 2017

 

Αποτελέσματα Εξετάσεων Πάτρας 12/3/2017

Με την συμμετοχή 15 υποψηφίων ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι εξετάσεις απόκτησης/αναβάθμισης διπλωμάτων που διοργανώθηκαν απο την ΛΕΑΛΠΠΑ στον Ομπλό, Πάτρα στις 12 Μαρτίου 2017. Ακολουθούν τα αποτελεσματα:

Περισσότερα: Αποτελέσματα Εξετάσεων Πάτρας 12/3/2017

   

Ενημερωτικό Δελτίο Αγώνα Προμάχων 7-10/4/2017

Δημοσιεύτηκε το ενημερωτικό δελτίο για τον αγώνα Λίγκας στους Προμάχους 7-10 Απριλίου 2017. Παρακαλούνται τα σωματεία να στείλουν δήλωση αθλητών το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017 και να φροντίσουν εγκαίρως για την ασφάλιση των αθλητών τους.

pdfΕνημερωτικό Δελτίο - Προμάχεια 2017

Ιστοσελίδα αγώνα

 

Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης 2017

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΕΛΑΟ, καλούνται τα σωματεία να συμπληρώσουν τα ονόματα τόσο των μελών όσο και των αθλητών τους, που υπάγονται στην δύναμη τους, και επιθυμούν να ασφαλιστούν για αστική ευθύνη έναντι τρίτων για το τρέχον έτος.

Υπενθυμίζουμε ότι η ασφάλιση αυτή είναι υποχρεωτική για όσους αθλητές θα συμμετέχουν στους αγώνες του επίσημου αγωνιστικού προγράμματος 2017. Σε περίπτωση που κάποιος αθλητής χρησιμοποιεί κάποια άλλη ασφάλιση θα πρέπει να δηλωθεί απο το σωματείο του και θα ελεγχθεί απο την ΕΑΠ-ΕΛΑΟ

Περισσότερα: Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης 2017

   

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Αναπαραγωγή

Αναπαραγωγή των ανακοινώσεων ή πληροφοριών επιτρέπεται με την προϋπόθεση ότι τα κείμενα και οι πληροφορίες παραμένουν αναλλοίωτες και ότι γίνεται αναφορά στην επίσημη ιστοσελίδα της Ε.Α.Π.

Ενημέρωση

Η Ε.Α.Π. είναι υπεύθυνη για την ενημέρωση των σωματείων.
Η ενημέρωση και οι πληροφορίες διακινούνται μόνο μέσω των σωματείων, με την μορφή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) ή/και της
επίσημης ιστοσελίδας της Ε.Α.Π.

Επικοινωνία

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την ΕΑΠ στο Email
eapelao@gmail.com