Τετάρτη, Οκτώβριος 27, 2021
   
Text Size

Αναζήτηση

Επιτροπή Αλεξιπτωτισμού Πλαγιάς - ΕΛΑΟ

Εθνικές Ομάδες 2013

Νέα

Η ΕΑΠ ανακοινώνει την σύνθεση των Εθνικών Ομάδων αποστάσεων και ακριβείας για το 2013.

Περισσότερα: Εθνικές Ομάδες 2013

 

Περιφερειακός Αγώνας- Σαντομέρι 2-4/9/2016

Ανακοινώσεις

Εκδόθηκε το ενημερωτικό δελτίο για τον αγώνα Λιγκας (FAI cat.2) που διοργανώνει η ΛΕΑΛΠΠΑ στο Σαντομέρι από 2 εως 4 Σεπτεμβρίου 2016.

Περισσότερα: Περιφερειακός Αγώνας- Σαντομέρι 2-4/9/2016

 

Εξετάσεις του ΣΑΜ στην Δράμα, 3-4 /07/2021

Μετά από αίτημα του σωματείου  ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΕΡΑΘΛΗΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ για την διοργάνωση εξετάσεων για απόκτηση/αναβάθμιση αδειών χειριστών Α/Π, η Επιτροπή Αλεξιπτωτισμού Πλαγιάς, εκτιμώντας τις ανάγκες που προέκυψαν, εγκρίνει την ανάληψη και διεξαγωγή εξετάσεων στο παραπάνω αεραθλητικό σωματείο.

Οι εξετάσεις θα διεξαχθούν σε συνεργασία με το σωματείο Αίολος Δράμας στον ΚΟΡΥΛΟΒΟ ΔΡΑΜΑΣ στις 3-4/07/2021 (ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 10-11/07/2021) σύμφωνα με τον ισχύοντα κανονισμό όπως αναγράφεται στην ιστοσελίδα της ΕΑΠ και θα πραγματοποιηθούν με τις τρέχουσες προβλεπόμενες από τον νόμο υγειονομικές οδηγίες και κανόνες προστασίας της υγείας όλων των παρευρισκόμενων, εκπαιδευτών, εξεταζόμενων και διοργανωτών των εξετάσεων.

Συγκεκριμένα:

Περισσότερα: Εξετάσεις του ΣΑΜ στην Δράμα, 3-4 /07/2021

   

Εκλογές ΕΑΠ 2012

Νέα

Με απόφαση της ΕΑΠ, οι εκλογές για την ανάδειξη της νέας επιτροπής Αλεξιπτωτισμού Πλαγιάς της ΕΑΛΟ, όπως προβλέπονται από το καταστατικό, θα γίνουν την 7η Οκτωβρίου 2009, στην Αθήνα. Ως εκ τούτου η ΕΑΠ  προσκαλεί τα αθλητικά σωματεία που πληρούν τις προϋποθέσεις του καταστατικού της ΕΛΑΟ και έχουν ενασχόληση με το αεράθλημα του Αλεξιπτωτου Πλαγιάς, σε συνεδρίαση  με τα παρακάτω θέματα.

Περισσότερα: Εκλογές ΕΑΠ 2012

 

Παράταση στα δικαιολογητικά αδειοδότηση σχολών

Ανακοινώσεις

Η ΕΛΑΟ μας ενημέρωσε ότι ενέκρινε το αίτημα της ΕΑΠ για παράταση της προθεσμίας υποβολής δικαιολογητικών για την αδειοδότηση των σχολών αλεξιπτωτισμού πλαγιάς, εως τις 15 Οκτωβρίου 2016. Ακολουθεί το μήνυμα της ΕΛΑΟ.

Περισσότερα: Παράταση στα δικαιολογητικά αδειοδότηση σχολών

   

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Αναπαραγωγή

Αναπαραγωγή των ανακοινώσεων ή πληροφοριών επιτρέπεται με την προϋπόθεση ότι τα κείμενα και οι πληροφορίες παραμένουν αναλλοίωτες και ότι γίνεται αναφορά στην επίσημη ιστοσελίδα της Ε.Α.Π.

Ενημέρωση

Η Ε.Α.Π. είναι υπεύθυνη για την ενημέρωση των σωματείων.
Η ενημέρωση και οι πληροφορίες διακινούνται μόνο μέσω των σωματείων, με την μορφή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) ή/και της
επίσημης ιστοσελίδας της Ε.Α.Π.

Επικοινωνία

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την ΕΑΠ στο Email
eapelao@gmail.com