Τετάρτη, Δεκέμβριος 01, 2021
   
Text Size

Αναζήτηση

Επιτροπή Αλεξιπτωτισμού Πλαγιάς - ΕΛΑΟ

Ενημερωτικό Δελτίο Αγώνα Προμάχων 7-10/4/2017

Δημοσιεύτηκε το ενημερωτικό δελτίο για τον αγώνα Λίγκας στους Προμάχους 7-10 Απριλίου 2017. Παρακαλούνται τα σωματεία να στείλουν δήλωση αθλητών το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017 και να φροντίσουν εγκαίρως για την ασφάλιση των αθλητών τους.

pdfΕνημερωτικό Δελτίο - Προμάχεια 2017

Ιστοσελίδα αγώνα

 

Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης 2017

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΕΛΑΟ, καλούνται τα σωματεία να συμπληρώσουν τα ονόματα τόσο των μελών όσο και των αθλητών τους, που υπάγονται στην δύναμη τους, και επιθυμούν να ασφαλιστούν για αστική ευθύνη έναντι τρίτων για το τρέχον έτος.

Υπενθυμίζουμε ότι η ασφάλιση αυτή είναι υποχρεωτική για όσους αθλητές θα συμμετέχουν στους αγώνες του επίσημου αγωνιστικού προγράμματος 2017. Σε περίπτωση που κάποιος αθλητής χρησιμοποιεί κάποια άλλη ασφάλιση θα πρέπει να δηλωθεί απο το σωματείο του και θα ελεγχθεί απο την ΕΑΠ-ΕΛΑΟ

Περισσότερα: Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης 2017

 

IPPI Card- Τι είναι και πώς εκδίδεται

H FAI IPPI Card (International Pilot Proficiency Identification Card) είναι η διεθνούς αποδοχής κάρτα της FAI που πιστοποιεί το επίπεδο του πιλότου/χειριστή Α/Π με βάση το διεθνές πρότυπο εκπαίδευσης ParaPro. Εκδίδεται απο την Ομοσπονδία (ΕΛΑΟ). Μαζί τε το δίπλωμα του πιλότου, που εκδίδεται απο την ΕΑΠ-ΕΛΑΟ, είναι απαραίτητο έγγραφο που σε κάθε περίπτωση θα σας ζητηθεί αν θελήσετε να πετάξετε στο εξωτερικό.

Περισσότερα: IPPI Card- Τι είναι και πώς εκδίδεται

   

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Αναπαραγωγή

Αναπαραγωγή των ανακοινώσεων ή πληροφοριών επιτρέπεται με την προϋπόθεση ότι τα κείμενα και οι πληροφορίες παραμένουν αναλλοίωτες και ότι γίνεται αναφορά στην επίσημη ιστοσελίδα της Ε.Α.Π.

Ενημέρωση

Η Ε.Α.Π. είναι υπεύθυνη για την ενημέρωση των σωματείων.
Η ενημέρωση και οι πληροφορίες διακινούνται μόνο μέσω των σωματείων, με την μορφή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) ή/και της
επίσημης ιστοσελίδας της Ε.Α.Π.

Επικοινωνία

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την ΕΑΠ στο Email
eapelao@gmail.com