Τετάρτη, Δεκέμβριος 01, 2021
   
Text Size

Αναζήτηση

News

Αγωνιστικό Πρόγραμμα 2014

Ανακοινώσεις

Κατόπιν αιτήσεως από την ΕΛΑΟ θα πρέπει τα σωματεία που ενδιαφέρονται για την ανάληψη διοργάνωσης αγώνα για το 2014 να αποστείλουν την σχετική αίτηση.

Περισσότερα: Αγωνιστικό Πρόγραμμα 2014

 

Ανακοίνωση προς σωματεία

Ανακοινώσεις

Η Επιτροπή Αλεξιπτωτισμού Πλαγιάς, στο τέλος της αγωνιστικής και εξεταστικής περιόδου, με αφορμή την πρόσφατη αναβολή της ετήσιας συνάντησης σωματείων λόγω έλλειψης εκδήλωσης ενδιαφέροντος, και ενόψει της εκ νέου σύγκλησης της συνάντησης για το 2013, ενημερώνει τα σωματεία , τους αθλητές και όλους τους σχετικά ενασχολούμενους , ως ακολούθως:

Περισσότερα: Ανακοίνωση προς σωματεία

 

Αναβολή συνάντησης σωματείων

Ανακοινώσεις

Σε συνέχεια της προηγούμενης ανακοίνωσής μας σχετικά με την συνάντηση σωματείων, ενημερώνουμε ότι αυτή θα αναβληθεί λόγω έλλειψης εκδήλωσης συμμετοχής από σωματεία.

Περισσότερα: Αναβολή συνάντησης σωματείων

   

Ετήσια Συνάντηση Σωματείων 2013

Ανακοινώσεις

Καλούνται όλα τα σωματεία να συμμετέχουν στην ετήσια συνάντηση σωματείων με την ΕΑΠ η οποία θα διεξαχθεί στις Πλαταιές Βοιωτίας, στις 27/10/2013, στις 19:00.

Περισσότερα: Ετήσια Συνάντηση Σωματείων 2013

 

Αποτελέσματα αγώνα Λιγκας - Καλάβρυτα 2013

Ανακοινώσεις

Ακολουθούν τα αποτελέσματα του Αγώνα Λίγκας στα Καλάβρυτα 7&8 Σεπτεμβρίου 2013. Λόγω ακατάλληλων καιρικών συνθηκών η 1η αγωνιστική ημέρα δεν έγινε.

Περισσότερα: Αποτελέσματα αγώνα Λιγκας - Καλάβρυτα 2013

   

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Αναπαραγωγή

Αναπαραγωγή των ανακοινώσεων ή πληροφοριών επιτρέπεται με την προϋπόθεση ότι τα κείμενα και οι πληροφορίες παραμένουν αναλλοίωτες και ότι γίνεται αναφορά στην επίσημη ιστοσελίδα της Ε.Α.Π.

Ενημέρωση

Η Ε.Α.Π. είναι υπεύθυνη για την ενημέρωση των σωματείων.
Η ενημέρωση και οι πληροφορίες διακινούνται μόνο μέσω των σωματείων, με την μορφή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) ή/και της
επίσημης ιστοσελίδας της Ε.Α.Π.

Επικοινωνία

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την ΕΑΠ στο Email
eapelao@gmail.com