Πέμπτη, Απρίλιος 18, 2024
   
Text Size

Αναζήτηση

Αποτελέσματα εξετάσεων - Έδεσσα 18-19 Απριλίου 2015

Ανακοινώσεις

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εξεταστική στην Εδεσσα που διοργανώθηκε από τον Α.Σ. Πέλλα. Ακολουθούν τα αποτελέσματα.

Περισσότερα: Αποτελέσματα εξετάσεων - Έδεσσα 18-19 Απριλίου 2015

 

Εξετάσεις - Χανιά 9-10 Μαΐου 2015

Ανακοινώσεις

Μετά από αίτηση του σωματείου Ερμής Χανίων για την διοργάνωση εξεταστικής περιόδου για έκδοση αδειών ικανότητας πιλότου, η Επιτροπή Αλεξιπτωτισμού Πλαγιάς, εκτιμώντας τις ανάγκες για έκδοση αδειών που προέκυψαν, εγκρίνει την ανάληψη και διεξαγωγή εξετάσεων στο παραπάνω αεραθλητικό σωματείο.

Περισσότερα: Εξετάσεις - Χανιά 9-10 Μαΐου 2015

 

Εξετάσεις - Έδεσσα 18-19 Απριλίου 2015

Ανακοινώσεις

Μετά από αίτηση του σωματείου Α.Σ. Πέλλα για την διοργάνωση εξεταστικής περιόδου για έκδοση αδειών ικανότητας πιλότου, η Επιτροπή Αλεξιπτωτισμού Πλαγιάς, εκτιμώντας τις ανάγκες για έκδοση αδειών που προέκυψαν, εγκρίνει την ανάληψη και διεξαγωγή εξετάσεων στο παραπάνω αεραθλητικό σωματείο.

Περισσότερα: Εξετάσεις - Έδεσσα 18-19 Απριλίου 2015

 

Εξετάσεις - Πάτρα 17 Μαΐου 2015

Ανακοινώσεις

Μετά από αίτηση του σωματείου ΛΕΑΛΠΠΑ για την διοργάνωση εξεταστικής περιόδου για έκδοση αδειών ικανότητας πιλότου, η Επιτροπή Αλεξιπτωτισμού Πλαγιάς, εκτιμώντας τις ανάγκες για έκδοση αδειών που προέκυψαν, εγκρίνει την ανάληψη και διεξαγωγή εξετάσεων στο παραπάνω αεραθλητικό σωματείο.

Περισσότερα: Εξετάσεις - Πάτρα 17 Μαΐου 2015

   

Αγώνιστικό Πρόγραμμα 2015

Ανακοινώσεις

Η ΕΑΠ ενημέρωσε την ΕΛΑΟ για το αγωνιστικό πρόγραμμα του 2015, το οποίο περιλαμβάνει έναν αγώνα Πρωταθλήματος Αποστάσεων, έναν αγώνα Πρωταθλήματος Ακριβείας, 3 περιφερειακούς αγώνες Λίγκας και έναν περιφερειακό αγώνα (FAI cat.2). Οι αγώνες της Λίγκας θα είναι αυτοί που ανακοινώνονται σήμερα και δεν θα υπάρξουν νέες προσθήκες. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα:

Περισσότερα: Αγώνιστικό Πρόγραμμα 2015

 

Θέματα ασφάλειας και κανονισμών

Ανακοινώσεις

Η ΕΑΠ, σε συνεργασία με την ΕΛΑΟ έχουν  ως βασικό σκοπό την ασφάλεια των αεραθλητών. Για τον λόγο αυτό έχουν εκπονηθεί κανονισμοί και διατάξεις οι οποίες αποβλέπουν στο να υπάρχει ένα νόμιμο και ασφαλές πλαίσιο αεραθλητικής δραστηριοποίησης εναρμονισμένο με τους διεθνείς κανονισμούς ασφάλειας και τις οδηγίες της παγκόσμιας αεραθλητικής κοινότητας. Όλοι οι κανονισμοί όμως, σε οποιοδήποτε επίπεδο, είναι τόσο αποτελεσματικοί όσο το ποσοστό τήρησης τους και πάντα σε σχέση με τον σεβασμό που δείχνουν (σε αυτούς) οι υπαγόμενοι σε αυτούς.

Περισσότερα: Θέματα ασφάλειας και κανονισμών

   

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Αναπαραγωγή

Αναπαραγωγή των ανακοινώσεων ή πληροφοριών επιτρέπεται με την προϋπόθεση ότι τα κείμενα και οι πληροφορίες παραμένουν αναλλοίωτες και ότι γίνεται αναφορά στην επίσημη ιστοσελίδα της Ε.Α.Π.

Ενημέρωση

Η Ε.Α.Π. είναι υπεύθυνη για την ενημέρωση των σωματείων.
Η ενημέρωση και οι πληροφορίες διακινούνται μόνο μέσω των σωματείων, με την μορφή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) ή/και της
επίσημης ιστοσελίδας της Ε.Α.Π.

Επικοινωνία

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την ΕΑΠ στο Email
eapelao@gmail.com