Τετάρτη, Μάιος 01, 2024
   
Text Size

Αναζήτηση

Πρόσκληση σε Ετήσια Συνέλευση Σωματείων-Ζοοm Meeting- 7/12/2022

Η Επιτροπή Αλεξιπτωτισμού Πλαγιάς της ΕΛΑΟ κατ’ εφαρμογή του άρθρου 3 του Κανονισμού Λειτουργίας Επιτροπών Αεραθλημάτων, προσκαλεί όλα τα Αεραθλητικά Σωματεία με ενασχόληση στο αεράθλημα, στην Ετήσια Συνέλευση Σωματείων που θα γίνει με την χρήση της πλατφόρμας Zoom την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα έναρξης 19:00μμ.

Θέματα συνάντησης:

1. Πεπραγμένα της ΕΑΠ 2022

2. Θέματα ΓΓΑ

3. Τροποποιήσεις κανονισμών Α/Π

4. Θέματα Αγώνων -Οργάνωση του αγωνιστικού προγράμματος για το 2023.

5. Θέματα σωματείων

Παρακαλούνται τα σωματεία έως την Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022 να ενημερώσουν την ΕΑΠ με επίσημο έγγραφό τους στο mailto: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. για τον εκπρόσωπό τους- μέλος του τρέχοντος ΔΣ, στην συνέλευση. Επίσης μπορούν να θέσουν τυχόν θέματα που προτείνουν να συμπεριληφθούν στην ατζέντα της συνάντησης ή προτάσεις αλλαγών των κανονισμών του αεραθλήματος. Στις 6/12 μια ημέρα πριν την συνέλευση, η ΕΑΠ θα στείλει, εφόσον προκύψουν, ανανεωμένη ατζέντα με τα θέματα που θα προτείνουν τα σωματεία. Σωματεία /αερολέσχες που καλλιεργούν περισσότερα αεραθλήματα, μπορούν να ορίσουν ως εκπρόσωπό τους ,τον έφορο του παραπέντε στο ΔΣ.

Για την συμμετοχή στην συνάντηση ο ορισμένος εκπρόσωπος του σωματείου πρέπει να συνδεθεί στο  παρακάτω link:

Topic: Συνάντηση Σωματείων Αλεξ. Πλαγιάς

Time:Dec7, 2022 07:00 PM Athens

Join Zoom Meeting

https://us06web.zoom.us/j/81414930342?pwd=eVltcG9zWk5WUFducUpvaUNWZS9Cdz09

Meeting ID: 814 1493 0342

Passcode: 602480

 

Αναπαραγωγή

Αναπαραγωγή των ανακοινώσεων ή πληροφοριών επιτρέπεται με την προϋπόθεση ότι τα κείμενα και οι πληροφορίες παραμένουν αναλλοίωτες και ότι γίνεται αναφορά στην επίσημη ιστοσελίδα της Ε.Α.Π.

Ενημέρωση

Η Ε.Α.Π. είναι υπεύθυνη για την ενημέρωση των σωματείων.
Η ενημέρωση και οι πληροφορίες διακινούνται μόνο μέσω των σωματείων, με την μορφή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) ή/και της
επίσημης ιστοσελίδας της Ε.Α.Π.

Επικοινωνία

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την ΕΑΠ στο Email
eapelao@gmail.com