Τρίτη, Μάρτιος 19, 2024
   
Text Size

Αναζήτηση

Εθνική Ομάδα Α/Π 2021

Εν όψιν της διοργάνωσης του 17ου Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Αποστάσεων Α/Π στην Αργεντινή FAI cat1. World Paragliding Championship, Loma Bola 31 Oct, 2021 - 13 Nov, 2021 ανακοινώνεται η κατάταξη των αθλητών της Ελληνικής Εθνικής Ομάδας Αλεξιπτώτου Πλαγιάς για το 2021, η οποία έχει ως εξής:

*ΣΤΑΜΕΛΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΛΕΠΕΣΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

ΣΚΟΝΔΡΑΣ ΙΩΑΚΕΙΜ

ΤΣΟΥΚΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΚΑΡΑΣΙΜΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ ΗΛΙΑΣ

Η επιλογή των αθλητών της εθνικής ομάδας, σύμφωνα με τον ισχύοντα κανονισμό, έγινε με βάση:

Το ότι οι αθλητές προτείνονται για την Εθνική Ομάδα δεν σημαίνει αυτόματα ότι γίνονται δεκτοί σε αγώνες κατηγορίας FAI cat.1. αν δεν πληρούν τα κριτήρια συμμετοχής όπως αυτά ορίζονται από τον FAI sporting code section 7A " For World Championships, ranked in the top 500 in the European WPRS for paragliding or scored a minimum of 40 WPRS points in any single FAI sanctioned event."Δηλαδή ο αθλητής πρέπει να έχει θέση στους πρώτους 500 της Ευρωπαϊκής κατάταξης ή να έχει βαθμολογία μεγαλύτερη από 40 πόντους σε έναν αγώνα FAI κατά τους τελευταίους 24 μήνες.
Οι αθλητές με αστερίσκο (*) μπορούν αυτή την στιγμή να πάρουν μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, σύμφωνα με τα κριτήρια συμμετοχής. Οι υπόλοιποι έχουν δικαίωμα να αιτηθούν  να συμμετέχουν μέσω ειδικής διαδικασίας αίτησης εξαίρεσης

Αναπαραγωγή

Αναπαραγωγή των ανακοινώσεων ή πληροφοριών επιτρέπεται με την προϋπόθεση ότι τα κείμενα και οι πληροφορίες παραμένουν αναλλοίωτες και ότι γίνεται αναφορά στην επίσημη ιστοσελίδα της Ε.Α.Π.

Ενημέρωση

Η Ε.Α.Π. είναι υπεύθυνη για την ενημέρωση των σωματείων.
Η ενημέρωση και οι πληροφορίες διακινούνται μόνο μέσω των σωματείων, με την μορφή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) ή/και της
επίσημης ιστοσελίδας της Ε.Α.Π.

Επικοινωνία

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την ΕΑΠ στο Email
eapelao@gmail.com