Τρίτη, Σεπτέμβριος 26, 2023
   
Text Size

Αναζήτηση

1ο Ενημερωτικό Δελτίο Αγώνα Παραμυθιάς 30-31/7-1/08/2021

Εκδόθηκε το 1ο Ενημερωτικό Δελτίο του 2ου σκέλους του Πρωταθλήματος Αποστάσεων 2021 που διοργανώνει ο ΟΑΣ Παραμυθιάς στην Παραμυθιά Θεσπρωτίας στις 30-31/07- 01/08/2021- με ενναλακτικές ημερομηνίες 6-8 /08/2021 Παρακαλούνται τα σωματεία να στείλουν δήλωση συμμετοχής αθλητών τους με την χρήση της φόρμας που υπάρχει στην τελευταία σελίδα του 1ου Ενημερωτικού Δελτίου, το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021 Συμμετοχές πέραν της ημερομηνίας αυτής δεν θα γίνουν δεκτές.

Δυο μέρες πριν τον αγώνα σε όσα σωματεία δηλώσουν συμμετοχή εντός της προβλεπόμενης προθεσμίας η ΕΑΠ θα αποστείλει 2ο Ενημερωτικό Δελτίο, με την λίστα των επικυρωμένων συμμετοχών και όλες τις τελευταίες πληροφορίες για τον αγώνα.

pdf1ο Ενημερωτικό Δελτίο - Παραμυθιά 2021

Όλοι οι αθλητές πρέπει να κάνουν και την εγγραφή τους στην επίσημη ιστοσελίδα του αγώνα

Ιστοσελίδα αγώνα

Αναπαραγωγή

Αναπαραγωγή των ανακοινώσεων ή πληροφοριών επιτρέπεται με την προϋπόθεση ότι τα κείμενα και οι πληροφορίες παραμένουν αναλλοίωτες και ότι γίνεται αναφορά στην επίσημη ιστοσελίδα της Ε.Α.Π.

Ενημέρωση

Η Ε.Α.Π. είναι υπεύθυνη για την ενημέρωση των σωματείων.
Η ενημέρωση και οι πληροφορίες διακινούνται μόνο μέσω των σωματείων, με την μορφή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) ή/και της
επίσημης ιστοσελίδας της Ε.Α.Π.

Επικοινωνία

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την ΕΑΠ στο Email
eapelao@gmail.com