Κυριακή, Νοέμβριος 28, 2021
   
Text Size

Αναζήτηση

Αιτήσεις Αγώνων 2021

Με καθυστέρηση αρκετών μηνών, λόγω της ρευστότητας της κατάστασης και των περιορισμών του Covid-19, θεωρούμε ότι μπορούμε να ξεκινήσουμε να σχεδιάζουμε αγωνιστικά την νέα χρονιά και αναμένουμε τις αιτήσεις των σωματείων  για την ανάληψη αγώνων Πρωταθλήματος ή Περιφερειακών –Λίγκας Αποστάσεων ή Ακριβείας για το 2021

Ο έγκαιρος χρονικός προγραμματισμός του ετήσιου αγωνιστικού προγράμματος, είναι η αρχή μια σειράς διαδικασιών για μια επιτυχημένη αγωνιστική χρονιά, με πολλές συμμετοχές Ελλήνων και ξένων αθλητών , πολλά έγκυρα αγωνιστικά τασκ και καλή βαθμολογία για όλους τους αθλητές.

Η ΕΑΠ ξεκινά άμεσα τις διαδικασίες αποδοχής αιτήσεων και εγκρίσεων των αγώνων από την ΕΛΑΟ, και καλούμε όλα τα ενασχολούμενα σωματεία που επιθυμούν να διοργανώσουν αγώνες για το 2021 να αποστείλουν στην ΕΑΠ  την Αίτηση Ανάληψης Αγώνα  που θα βρείτε στα Εγγραφα -Διάφορα -Αίτηση Ανάληψης Αγώνων στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Επιδιώκοντας:

-την ορθολογική διασπορά των αγώνων στο ημερολόγιο, ώστε να μην παρατηρείται συσσώρευση των συναντήσεων σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα και να αξιοποιούνται όλοι οι πτητικοί μήνες στην Ελλάδα.

-την πολύ πρόωρη προβολή/ανακοίνωση των αγώνων τόσο στην Ελλάδα όσο και στο ημερολόγιο των αγώνων της FAI cat2, για την προσέλκυση Ελλήνων και ξένων αθλητών.

-την υποστήριξη και αναλυτική ενημέρωση των διοργανωτών για τον καλύτερο σχεδιασμό του τεχνικού μέρους του αγώνα με βάση τους ισχύοντες Ελληνικούς και Διεθνείς κανονισμούς.

-την καλύτερη προετοιμασία και προγραμματισμό των αθλητών/αθλητριών,

Ενημερωτικά, οι αγώνες μπορεί να είναι :

------Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αποστάσεων FAI cat2-7ημερες ή σε τριήμερα/τετραήμερα

------Αγώνες Λίγκας /Διασυλλογικοί/Περιφερειακοί αγώνες Αποστάσεων- FAI cat2 3ήμερης διάρκειας FAI cat2 χωρίς περιορισμό στον αριθμό των αγωνιστικών συναντήσεων

-----Αγώνες ακριβείας προσγειώσεων, Πρωτάθλημα ή Διασυλλογικοί/Περιφερειακοί / FAI cat2 ή όχι.

-----Αγώνες Διθέσιων Α/Π, Διασυλλογικοί-Περιφερειακοί.

Επισημαίνουμε σε όσα σωματεία επιθυμούν να δηλώνουν στις αιτήσεις τους και εναλλακτική ημερομηνία διεξαγωγής της αγωνιστικής συνάντησης ώστε αυτή η επιλογή να γνωστοποιείται εξ αρχής τόσο στην FAI όσο και στις διαδικασίες έκδοσης ΝΟΤΑΜ

Αναπαραγωγή

Αναπαραγωγή των ανακοινώσεων ή πληροφοριών επιτρέπεται με την προϋπόθεση ότι τα κείμενα και οι πληροφορίες παραμένουν αναλλοίωτες και ότι γίνεται αναφορά στην επίσημη ιστοσελίδα της Ε.Α.Π.

Ενημέρωση

Η Ε.Α.Π. είναι υπεύθυνη για την ενημέρωση των σωματείων.
Η ενημέρωση και οι πληροφορίες διακινούνται μόνο μέσω των σωματείων, με την μορφή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) ή/και της
επίσημης ιστοσελίδας της Ε.Α.Π.

Επικοινωνία

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την ΕΑΠ στο Email
eapelao@gmail.com