Παρασκευή, Μάρτιος 29, 2024
   
Text Size

Αναζήτηση

Συστάσεις Ασφάλειας

Νέα

Το έγγραφο που ακολουθεί το λάβαμε από την ΕΛΑΟ. Είναι σαφές ότι το ΓΕΑ έχει ενοχληθεί από τις πτήσεις που γίνονται εντός 10 ΝΜ από αεροδρόμια και ξεκινάει μια προσέγγιση για την επίλυση του ζητήματος. είναι σαφές ότι έχουν ξεκινήσει να ασχολούνται με το θέμα και εαν δεν υπάρξει σοβαρότητα και υπευθυνότητα από πλευράς μας είναι πολύ πιθανόν να εφαρμοστούν περιοριστικές διατάξεις και αλλαγές στην υφιστάμενη νομοθεσία.



Σε όσους συνεχίζουν να πετάνε σε περιοχές που δεν επιτρέπεται από την ΥΠΑ και το ΓΕΑ σας παρακαλούμε να λάβετε υπόψιν σας ότι η προσωπική σας ευχαρίστηση θέτει σε κίνδυνο την γενικότερη δραστηριότητα όλων των αεραθλητών στην Ελλάδα. Σας καλούμε να αντιμετωπίσετε το ζήτημα με υπευθυνότητα και σοβαρότητα. Σεβαστείτε την αεραθλητική κοινότητα.

pdf επιστολή ΓΕΑ

Αναπαραγωγή

Αναπαραγωγή των ανακοινώσεων ή πληροφοριών επιτρέπεται με την προϋπόθεση ότι τα κείμενα και οι πληροφορίες παραμένουν αναλλοίωτες και ότι γίνεται αναφορά στην επίσημη ιστοσελίδα της Ε.Α.Π.

Ενημέρωση

Η Ε.Α.Π. είναι υπεύθυνη για την ενημέρωση των σωματείων.
Η ενημέρωση και οι πληροφορίες διακινούνται μόνο μέσω των σωματείων, με την μορφή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) ή/και της
επίσημης ιστοσελίδας της Ε.Α.Π.

Επικοινωνία

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την ΕΑΠ στο Email
eapelao@gmail.com