Τετάρτη, Δεκέμβριος 01, 2021
   
Text Size

Αναζήτηση

Αγώνας Πρωταθλήματος Έδεσσας

Ανακοινώσεις

Λάβαμε την παρακάτω ενημέρωση από τον Α.Σ. Πέλλα που διοργανώνει το 2ο σκέλος του πρωταθλήματος 2011 (21-24 Ιουλίου). Σύμφωνα με τον Διευθυντή Αγώνα, θα μπορέσουν να συμμετέχουν μόνο πιστοποιημένα αλεξίπτωτα, με βάση την πρόσφατη σύσταση της FAI.

 


 

Σας ενημερώνουμε ότι μετά την  σύσταση της FAI για μη χρήση μη πιστοποιημένων αλεξιπτώτων σε αγώνες κατηγορίας 2, αποφασίσαμε να ακολουθήσουμε την σύσταση αυτή. Αυτό σημαίνει ότι στον αγώνα πρωταθλήματος που θα γίνει από 21 εως 24 Ιουλίου θα γίνουν δεκτά μόνο τα πιστοποιημένα αλεξίπτωτα (χωρίς οποιαδήποτε μετατροπή).

Ο λόγος που δεν αναφέρθηκε η εξαίρεση αυτή στο ενημερωτικό δελτίο είναι ότι η ενημέρωση από την FAI εκδόθηκε αρκετά μετά την έκδοση του ενημερωτικού δελτίου. Λυπούμαστε για το οποιοδήποτε πρόβλημα δημιουργούμε στους συμμετέχοντες με την απόφαση αυτή αλλά κανείς δεν μπορούσε να γνωρίζει νωρίτερα τις εξελίξεις και τις οδηγίες της FAI.


Η αυστηρή σύσταση ασφάλειας από την FAI  βασίζεται σε θανατηφόρα ατυχήματα και δεν είναι δυνατόν να την αγνοήσουμε.


Ο Διευθυντής Αγώνα

Τ. Πριβαρτιτσάνης

Αναπαραγωγή

Αναπαραγωγή των ανακοινώσεων ή πληροφοριών επιτρέπεται με την προϋπόθεση ότι τα κείμενα και οι πληροφορίες παραμένουν αναλλοίωτες και ότι γίνεται αναφορά στην επίσημη ιστοσελίδα της Ε.Α.Π.

Ενημέρωση

Η Ε.Α.Π. είναι υπεύθυνη για την ενημέρωση των σωματείων.
Η ενημέρωση και οι πληροφορίες διακινούνται μόνο μέσω των σωματείων, με την μορφή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) ή/και της
επίσημης ιστοσελίδας της Ε.Α.Π.

Επικοινωνία

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την ΕΑΠ στο Email
eapelao@gmail.com