Πέμπτη, Απρίλιος 18, 2024
   
Text Size

Αναζήτηση

Αγώνες και ασφάλιση

Νέα

Σε συνέχεια της πρόσφατης ανακοίνωσης σχετικά με τις δυνατότητες ασφάλισης, ενημερώνουμε τα σωματεία και τους αθλητές ότι πλέον οι διοργανωτές των αγώνων δεν θα είναι υπεύθυνοι για την παροχή ασφαλίσεων στους συμμετέχοντες.

Θα πρέπει οι αθλητές που επιθυμούν να συμμετέχουν σε αγώνες να ασφαλιστούν για αστική ευθύνη είτε μέσω του σωματείου τους (για την περίπτωση της Interlife), είτε ατομικά στην ασφαλιστική εταιρία που επιθυμούν (π.χ. ΑΧΑ). Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να υπάρχει ασφάλεια αστικής ευθύνης για τον κάθε αθλητή που επιθυμεί να συμμετέχει στους αγώνες του 2011, και θα πρέπει ο αθλητής να προσκομίσει κατά την εγγραφή του αποδεικτικό έγγραφο της ασφάλισης.

Η ασφάλειες που έχουν παρουσιαστεί από την ΕΑΠ έχουν διάρκεια 12 μηνών. Παρακαλούμε για την έγκαιρη οργάνωση των αθλητών καθώς δεν θα υπάρχει δυνατότητα ασφάλισης από τους διοργανωτές των αγώνων.

Ειδικά για την ασφάλεια της Interlife (κόστος 15€ / χρόνο) θα πρέπει τα σωματεία να στείλουν μέχρι τις 20 Μαΐου κατάσταση με τους αθλητές τους που επιθυμούν να ασφαλιστούν και να έχουν καταβάλει στον λογαριασμό της ΕΛΑΟ τα ασφάλιστρα.

Τα σωματεία πρέπει να χρησιμοποιήσουν την παρακάτω φόρμα (χρειάζεται adobe reader) και αφού την συμπληρώσουν να την αποστείλουν μαζί με το αποδεικτικό κατάθεσης των ασφαλίστρων στο email της ΕΛΑΟ ( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. )

pdf Φόρμα ασφάλισης μέσω ΕΛΑΟ

Το σχετικό άρθρο

Αναπαραγωγή

Αναπαραγωγή των ανακοινώσεων ή πληροφοριών επιτρέπεται με την προϋπόθεση ότι τα κείμενα και οι πληροφορίες παραμένουν αναλλοίωτες και ότι γίνεται αναφορά στην επίσημη ιστοσελίδα της Ε.Α.Π.

Ενημέρωση

Η Ε.Α.Π. είναι υπεύθυνη για την ενημέρωση των σωματείων.
Η ενημέρωση και οι πληροφορίες διακινούνται μόνο μέσω των σωματείων, με την μορφή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) ή/και της
επίσημης ιστοσελίδας της Ε.Α.Π.

Επικοινωνία

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την ΕΑΠ στο Email
eapelao@gmail.com