Τρίτη, Ιανουάριος 23, 2018
   
Text Size

Αναζήτηση

Ετήσια συνάντηση σωματείων 2014

Καλούνται όλα τα σωματεία να συμμετέχουν στην ετήσια συνάντηση σωματείων με την ΕΑΠ η οποία θα διεξαχθεί στον Εμπεσό Αιτωλοακαρνανίας, στις 5/9/2014, στις 20:30.

Περισσότερα: Ετήσια συνάντηση σωματείων 2014

 

Αποτελέσματα αγώνα Λίγκας - Μουζάκι 2014

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο αγώνας Λίγκας στο Μουζάκι (2-3 Αυγούστου 2014). Έγιναν 2 αγωνιστικές ημέρες με απαιτητικές συνθήκες και πρώτος αναδείχθηκε ο Αντώνης Πάρδος. Ακολουθούν τα πλήρη αποτελέσματα.

Περισσότερα: Αποτελέσματα αγώνα Λίγκας - Μουζάκι 2014

 

Αγώνας Μουζάκι - Ενημερωτικό Δελτίο

Δημοσιεύτηκε το ενημερωτικό δελτίο για τον αγώνα Λίγκας στο Μουζάκι (2-3 Αυγούστου). Παρακαλούνται τα σωματεία να στείλουν δήλωση αθλητών το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 31/7/2014, και να φροντίσουν εγκαίρως για την ασφάλιση των αθλητών τους.

pdfΕνημερωτικό Δελτίο - Μουζάκι 2014

Ιστοσελίδα αγώνα

 

Αγώνες και κανονισμοί

Λάβαμε την παρακάτω επιστολή από την ΕΛΑΟ σχετικά με τις υποχρεώσεις αθλητών και σωματείων για τους επίσημους αγώνες.  Παρακαλούνται οι αθλητές και τα σωματεία να ακολουθούν τις ισχύουσες διατάξεις των κανονισμών προκειμένου να μην δημιουργείται πρόβλημα με την αγωνιστική δραστηριότητα.

Περισσότερα: Αγώνες και κανονισμοί

   

Αποτελέσματα αγώνα πρωταθλήματος - Άμφισσα 2014

Το πρώτο σκέλος του πρωταθλήματος στην Άμφισσα, ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Λόγω καιρικών συνθηκών διεξήχθη ένα έγκυρο τασκ σε σύνολο τρών αγωνιστικών ημερών. Το τασκ ήταν απόστασης 49.7 χλμ και πρώτος τερμάτισε ο Ιωακείμ Σκόνδρας, οποίος ήταν και ο μόνος που ολοκλήρωσε το τασκ. Ακολουθεί η βαθμολογία.

Περισσότερα: Αποτελέσματα αγώνα πρωταθλήματος - Άμφισσα 2014

 

Ενημερωτικό δελτίο - Αμφισσα 7-9 Ιουνίου 2014

Εκδόθηκε το ενημερωτικό δελτίο για τον αγώνα Πρωταθλήματος στην Άμφισσα από 7 εως 9 Ιουνίου 2014.

Περισσότερα: Ενημερωτικό δελτίο - Αμφισσα 7-9 Ιουνίου 2014

   

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Αναπαραγωγή

Αναπαραγωγή των ανακοινώσεων ή πληροφοριών επιτρέπεται με την προϋπόθεση ότι τα κείμενα και οι πληροφορίες παραμένουν αναλλοίωτες και ότι γίνεται αναφορά στην επίσημη ιστοσελίδα της Ε.Α.Π.

Ενημέρωση

Η Ε.Α.Π. είναι υπεύθυνη για την ενημέρωση των σωματείων.
Η ενημέρωση και οι πληροφορίες διακινούνται μόνο μέσω των σωματείων, με την μορφή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) ή/και της
επίσημης ιστοσελίδας της Ε.Α.Π.

Επικοινωνία

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την ΕΑΠ στο Email
eapelao@gmail.com