Δευτέρα, Μάιος 25, 2020
   
Text Size

Αναζήτηση

Εξετάσεις του ΣΑΜ στην Δράμα 17-18 Μαίου 2019

Μετά από αίτημα του σωματείου ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΕΡΑΘΛΗΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΣΑΜ για την διοργάνωση εξετάσεων για απόκτηση/αναβάθμιση αδειών χειριστών Α/Π, η Επιτροπή Αλεξιπτωτισμού Πλαγιάς, εκτιμώντας τις ανάγκες που προέκυψαν, εγκρίνει την ανάληψη και διεξαγωγή εξετάσεων στο παραπάνω αεραθλητικό σωματείο.

Οι εξετάσεις θα διεξαχθούν στην Κορύλοβο Δράμας στις 18-19 Μαίου 2019 (εναλλακτική (25-26/05/2019)) σύμφωνα με τον ισχύοντα κανονισμό όπως αναγράφεται στην ιστοσελίδα της ΕΑΠ.

Το πρόγραμμα διεξαγωγής των εξετάσεων θα έχει ως εξής:

Ενδεικτικό Πρόγραμμα:

8:30- Εγγραφές
9:00- Γενική ενημέρωση των εξεταζομένων απο το Παρατηρητή και τους Εξεταστές
9:15- Γραπτές εξετάσεις

11:00 -Ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των γραπτών εξετάσεων
11:30 -προφορικές εξετάσεις
13:30- πρακτικές εξετάσεις
18:00- Γενική απενημέρωση των εξεταζομένων απο την ΕΑΠ και τους εξεταστές και ανακοίνωση των τελικών αποτελεσμάτων τους

Η συμμετοχή όλων των εξεταζομένων σε όλο το πρόγραμμα είναι υποχρεωτική. Μη παρουσία του πιλότου στην τελική απενημέρωση είναι δική του ευθύνη και απόντος του πιλότου καμιά ένσταση επι των αποτελεσμάτων ή των διαδικασιών δεν θα γίνεται δεκτή μετά το πέρας της εξεταστικής και της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων.
Χώρος γραπτών εξετάσεων: χώρος της Αερολέσχης Αίολος Δράμας


Το παραπάνω πρόγραμμα δύναται να τροποποιηθεί ανάλογα με τον καιρό και για τις ανάγκες των εξετάσεων, με ευθύνη του παρατηρητή της ΕΑΠ.

Καλούνται τα ενδιαφερόμενα σωματεία να συμπληρώσουν και να αποστείλουν συμπληρωμένα τα παρακάτω έγγραφα, μέχρι Τετάρτη 15 Μαίου 2019 στο email της ΕΑΠ eapelao@gmail.com

1) Κατάσταση-πίνακα των εξεταζομένων τους με τα εξής στοιχεία:

- Ονοματεπώνυμο με ελληνικούς και λατινικούς χαρακτήρες (οπως αναγράφονται στα στοιχεία αστυνομικής ταυτότητας)
- Ημερομηνία γέννησης
- Ομάδα αίματος
- επίπεδο αδείας στο οποίο θα εξεταστούν (ΠΛ -Π- ΠΠ)

2) Αντίγραφο της κάρτας εκπαιδευομένου πιλότου ή της Βεβαίωσης Ολοκλήρωσης Βασικής Εκπαίδευσηςγια υποψηφίους επιπέδου ΠΛ.

3) Αίτηση Συμμετοχής ανα εξεταζόμενο. Για όλους τους εξεταζομένους (ανεξαρτήτως επιπέδου) θα πρέπει να συμπληρωθεί ατομικά για τον καθένα η αντίστοιχη αίτηση συμμετοχής .

4) ΥΔ συμμετοχής στις εξετάσεις που θα την βρείτε εδώ

ΠΡΟΣΟΧΗ:
την πρωτότυπη αίτηση συμμετοχής με σφραγίδες/υπογραφή του Εκπαιδευτή/Σχολής και του Υπέθυνου Αδειών και Ασφάλειας του σωματείου, θα πρέπει να προσκομίσουν οι εξεταζόμενοι κατά την προσέλευσή τους στις εξετάσεις.

4) Μια ηλεκτρονική φωτογραφία του υποψηφίου(πρόσωπο, χωρίς γυαλιά ηλίου)

Παρακαλούμε όπως ενημερωθείτε και ενημερώσετε αναλυτικά τους ενδιαφερόμενους υποψηφίους σχετικά με τον κανονισμό εξετάσεων, τις προυποθέσεις συμμετοχής, τις διαδικασίες και τις απαιτήσεις κάθε επιπέδου. Ιδιαίτερη προσοχή στην ασφάλιση των εξεταζομένων υπερ τρίτων που είναι υποχρεωτική σύμφωνα με τον κανονισμό Ενημερωθείτε σχετικά εδώ

Σε περίπτωση υπερκάλυψης του μέγιστου αριθμού των υποψηφίων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Επίσης 2 ημέρες νωρίτερα της εξεταστικής
θα γίνει πρόγνωση του καιρού και σε περίπτωση που υπάρχει πρόβλεψη για κακές καιρικές συνθήκες η εξεταστική θα αναβληθεί για επόμενο Σ/Κ

Εφιστούμε την προσοχή όλων σας να ενημερωθείτε εγκαίρως με επιστολή μας ή από την ιστοσελίδα της ΕΑΠ σε περίπτωση οποιασδήποτε αλλαγής ή αναβολής.

Αναπαραγωγή

Αναπαραγωγή των ανακοινώσεων ή πληροφοριών επιτρέπεται με την προϋπόθεση ότι τα κείμενα και οι πληροφορίες παραμένουν αναλλοίωτες και ότι γίνεται αναφορά στην επίσημη ιστοσελίδα της Ε.Α.Π.

Ενημέρωση

Η Ε.Α.Π. είναι υπεύθυνη για την ενημέρωση των σωματείων.
Η ενημέρωση και οι πληροφορίες διακινούνται μόνο μέσω των σωματείων, με την μορφή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) ή/και της
επίσημης ιστοσελίδας της Ε.Α.Π.

Επικοινωνία

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την ΕΑΠ στο Email
eapelao@gmail.com