Κυριακή, Ιανουάριος 26, 2020
   
Text Size

Αναζήτηση

Συνέλευση Σωματείων Α/Π, Πρόμαχοι 12/04/19

Η Επιτροπή Αλεξιπτωτισμού Πλαγιάς κατ’ εφαρμογή του άρθρου 3 του Κανονισμού Λειτουργίας Επιτροπών Αεραθλημάτων της ΕΛΑΟ, προσκαλεί όλα τα Αεραθλητικά Σωματεία με ενασχόληση στο Α/Π, στην Ετήσια Συνέλευση Σωματείων που θα γίνει την Παρασκευή 12 Απριλίου 2019 και ώρα 20:00 στα γραφεία του Μορφωτικού Συλλόγου Προμάχων στους Προμάχους Αλμωπίας, όπου θα πραγματοποιηθεί και ο πρώτος αγώνας του επίσημου αγωνιστικού προγράμματος Α/Π για το 2019.

Θέματα συνάντησης:

1.         Ενημέρωση για οργανωτικά θέματα και πεπραγμένα της ΕΛΑΟ/ΕΑΠ
2.         Αεραθλητικά Σωματεία και Σχολές εκμάθησης αεραθλημάτων. Πεπραγμένα και δράσεις προηγούμενης περιόδου.
3.         Ασφάλεια πτήσεων-Συστάσεις Ασφαλείας-Αναφορές συμβάντων.
4.         Τροποποιήσεις κανονισμών.
5.         Οργάνωση του αγωνιστικού προγράμματος και στόχοι για το 2019.
6.         Θέματα σωματείων.

Παρακαλούνται τα σωματεία έως την ΔΕΥΤΕΡΑ 8 ΑΠΡΙΛΙΟΥ να ενημερώσουν την ΕΑΠ με επίσημο έγγραφό τους στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. για τον εκπρόσωπό τους στην συνέλευση και επίσης για θέματα που προτείνονται να συμπεριληφθούν στην ατζέντα της συζήτησης.


Αναπαραγωγή

Αναπαραγωγή των ανακοινώσεων ή πληροφοριών επιτρέπεται με την προϋπόθεση ότι τα κείμενα και οι πληροφορίες παραμένουν αναλλοίωτες και ότι γίνεται αναφορά στην επίσημη ιστοσελίδα της Ε.Α.Π.

Ενημέρωση

Η Ε.Α.Π. είναι υπεύθυνη για την ενημέρωση των σωματείων.
Η ενημέρωση και οι πληροφορίες διακινούνται μόνο μέσω των σωματείων, με την μορφή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) ή/και της
επίσημης ιστοσελίδας της Ε.Α.Π.

Επικοινωνία

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την ΕΑΠ στο Email
eapelao@gmail.com