Τετάρτη, Ιούλιος 24, 2019
   
Text Size

Αναζήτηση

Εξετάσεις Αξιολόγησης Χειριστών Διθέσιου στην Παναγίτσα, 2-4 Νοεμβρίου 2018

Η εκδήλωση ενδιαφέροντος για την συμμετοχή σε εξετάσεις αξιολόγησης χειριστών διθέσιου ήταν πολύ μεγάλη και ως εκ τούτων η Ε.Α.Π. αποφάσισε να εγκρίνει την διενέργεια δύο εξεταστικών, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες των ενδιαφερομένων αθλητών όλων των σωματείων.

Με βασικό δεδομένο οτι ένας αριθμός ενδιαφερομένων δεν έχει ακόμα συγκεντρώσει όλα τα προαπαιτούμενα συμμετοχής του ισχύοντος κανονισμού, η μια εξεταστική θα γίνει άμεσα και η επόμενη την Άνοιξη του 2019(θα ακολουθήσει νεώτερη αναλυτική ενημέρωση)

Οι εξετάσεις θα διοργανωθούν απο τον Σύλλογο Αεραθλητών Μακεδονίας στην περιοχή της Παναγίτσας, όρος Βόρρας, το τριήμερο 2-4 Νοεμβρίου 2018 και θα διεξαχθούν σύμφωνα με τον τρέχοντα Κανονισμό Αξιολόγησης Χειριστών Διθέσιου

Σε περίπτωση ακατάλληλου καιρού οι εξετάσεις θα μεταφερθούν μια εβδομάδα μετά το 3ήμερο 9-11/11/2018

Πρόγραμμα Εξετάσεων

Το γενικό πρόγραμμα των εξετάσεων περιλαμβάνει:

Α΄ μέρα:

 • Εγγραφές
 • Γενική ενημέρωση των εξεταζομένων απο το Παρατηρητή και τους Εξεταστές
 • Θεωρητικά Σεμινάρια απο τους εξεταστές
 • Πρακτική εξέταση
 • Απενημέρωση για την 1η εξεταστική μέρα από τους εξεταστές. Συζήτηση-Συστάσεις.

Β΄μέρα:

 • Θεωρητικά Σεμινάρια απο τους εξεταστές
 • Πρακτική εξέταση
 • Απενημέρωση για την 2η εξεταστική μέρα από τους εξεταστές. Συζήτηση-Συστάσεις.

Γ΄μέρα:

 • Γραπτή εξέταση
 • Πρακτική εξέταση
 • Προφορική εξέταση
 • Γενική απενημέρωση των εξεταζομένων απο την ΕΑΠ και τους εξεταστές και ανακοίνωση των τελικών αποτελεσμάτων τους.

Το ωρολόγιο πρόγραμμα θα διαμορφωθεί ανάλογα με τον καιρό και για τις ανάγκες των εξετάσεων, με ευθύνη του παρατηρητή της ΕΑΠ σε συνεργασία με τους Εξεταστές.

Η συμμετοχή όλων των εξεταζομένων σε όλο το πρόγραμμα είναι υποχρεωτική. Μη παρουσία εξεταζόμενου στην τελική απενημέρωση είναι δική του ευθύνη και απόντος του καμιά ένσταση επι των αποτελεσμάτων ή των διαδικασιών δεν θα γίνεται δεκτή μετά το πέρας της εξεταστικής και της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων.

Καλούνται τα σωματεία να ενημερώσουν τους αθλητές τους και να αποστείλουν συμπληρωμένα τα παρακάτω έγγραφα, μέχρι Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018 στο email της ΕΑΠ eapelao@gmail.com και του Σ.Α.Μ. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

1) Αίτηση Συμμετοχής ανα αθλητή -συνυπογράφουν ο υποψήφιος, η σχολή-εκπαιδευτής και το σωματείο -που θα την βρείτε εδώ στην κατηγορία -Έγγραφα Εξετάσεων -Αίτηση Συμμετοχής σε εξεταστική Διθέσιου (word)

2) ΥΔ συμμετοχής στις εξετάσεις που θα την βρέιτε εδώ

3) Βεβαίωση Συμμετοχής του εξεταζόμενου σε Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Τα 1 και 2 παραπάνω έγγραφα στην πρωτοτυπη μορφή τους θα πρέπει να προσκομίσουν οι εξεταζόμενοι κατά την προσέλευσή τους στις εξετάσεις και την τελική εγγραφή τους σε αυτές. Το έγγραφο 3 σε αντίγραφο του πρωτοτύπου.

Εφιστούμε την προσοχή όλων σας να ενημερωθείτε εγκαίρως με επιστολή μας ή από την ιστοσελίδα της ΕΑΠ σε περίπτωση οποιασδήποτε αλλαγής

 

Αναπαραγωγή

Αναπαραγωγή των ανακοινώσεων ή πληροφοριών επιτρέπεται με την προϋπόθεση ότι τα κείμενα και οι πληροφορίες παραμένουν αναλλοίωτες και ότι γίνεται αναφορά στην επίσημη ιστοσελίδα της Ε.Α.Π.

Ενημέρωση

Η Ε.Α.Π. είναι υπεύθυνη για την ενημέρωση των σωματείων.
Η ενημέρωση και οι πληροφορίες διακινούνται μόνο μέσω των σωματείων, με την μορφή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) ή/και της
επίσημης ιστοσελίδας της Ε.Α.Π.

Επικοινωνία

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την ΕΑΠ στο Email
eapelao@gmail.com