Τρίτη, Φεβρουάριος 19, 2019
   
Text Size

Αναζήτηση

Προς την διαμόρφωση του αγωνιστικού προγράμματος 2018

Έχοντας την έγκαιρη ανταπόκρισή των σωματείων στην καταθεση αιτηματων διοργάνωσης αγώνων Α/Π για το 2018, η ΕΑΠ προχωρεί στην διαδικασία κατάρτισης του προγράμματος για το 2018.

Η ΕΑΠ εξετάζοντας τις 4 αιτήσεις που κατέθεσαν 3 σωματεια της ΕΛΑΟ διεπίστωσε:

  • την ορθολογική κατανομή των προτεινόμενων αγώνων στο ημερολόγιο σε  ημερομηνίες και εποχές-καιρό πολύ κατάλληλα ανά περιοχή
  • την ύπαρξη επαρκών μεταξύ των αγώνων, χρονικών  αποστάσεων
  • τον ικανοποιητικό αριθμό τους σε τύπο αγώνων (Πρωτάθλημα -Λίγκα) και αριθμό αγωνιστικών ημερών

Έτσι έχουμε πρόταση για  ένα πολύ καλό αγωνιστικό πρόγραμμα με : 
-Πανελλήνιο Πρωτάθλημα εβδομάδας σε εποχή και περιοχή που πάντα προσελκύει Βαλκάνιους πιλότους και

-3 3ήμερες Λίγκες -που δίνουν αξιόλογα αποτελέσματα των συμμετεχόντων αθλητών στο PWC.

 

Συγκεκριμένα:

13-15/4/2018 -3-ΗΜΕΡΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΛΙΓΚΑΣ FAI2 PROMACHIA XC OPEN 2018 -ΑΣ ΠΕΛΛΑ

26-28/5/2018 -3-ΗΜΕΡΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΛΙΓΚΑΣ FAI2 ΑΟΚ-Κιθαιρώνας

22-24/6/2018 -3-ΗΜΕΡΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΛΙΓΚΑΣ FAI2 - Ο.Α.Σ.ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ

30/7-4/8 Ή 6-11/8/2017 - 6-ΗΜΕΡΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ FAI2 -ΑΣ ΠΕΛΛΑ-ΚΑΙΜΑΚΤΣΑΛΑΝ (πιθανόν σκέλος του προ- Παγκόσμιου Κυπέλλου -pre-PWC

Στο εξής, όποιο άλλο σωματείο ζητήσει αγώνα θα πρέπει να έχει χρονική απόσταση τουλάχιστον 3 εβδομάδων από το Πρωτάθλημα ή τις Λίγκες, θα είναι περιφερειακός FAI2 ή όχι -ανάλογα με την επιλογή του σωματείου- κι θα μπορεί να προστεθεί στο πρόγραμμα 2 μήνες πριν την πραγματοποίηση του.

Στην συνεδρίαση Νοεμβρίου του ΔΣ της ΕΛΑΟ θα καταθέσουμε την εισήγησή μας για το παραπάνω πρόγραμμα για να εγκριθεί και αμέσως μετά την επίσημη έγκριση, θα ενημερώσουμε τους διοργανωτές σχετικά με τις απαραίτητες ενέργειες για ανακοίνωση των αγώνων στην FAI.

Από την πλευρά μας, θα παρέχουμε σε όλα τα σωματεία που θα διοργανώσουν αγώνες, κάθε δυνατή βοήθεια κατά την προετοιμασία ή κατά την εκτέλεση του αγώνα, όπου και όσο αυτό χρειάζεται.

Όποιο επιπλέον σωματείο θέλει να αναλάβει την διοργώνωση  αγώνα για το 2018, σύμφωνα με τα παραπάνω, μπορει να αποστέλλει την αίτησή του στην ΕΑΠ τουλάχιστον 2 μήνες πριν την πραγματοποίησή του -για να προλαβαίνουμε την έκρισή του, την έκδοση του ΝΟΤΑΜ και την δήλωσή του στο FAI calendar.

Αναπαραγωγή

Αναπαραγωγή των ανακοινώσεων ή πληροφοριών επιτρέπεται με την προϋπόθεση ότι τα κείμενα και οι πληροφορίες παραμένουν αναλλοίωτες και ότι γίνεται αναφορά στην επίσημη ιστοσελίδα της Ε.Α.Π.

Ενημέρωση

Η Ε.Α.Π. είναι υπεύθυνη για την ενημέρωση των σωματείων.
Η ενημέρωση και οι πληροφορίες διακινούνται μόνο μέσω των σωματείων, με την μορφή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) ή/και της
επίσημης ιστοσελίδας της Ε.Α.Π.

Επικοινωνία

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την ΕΑΠ στο Email
eapelao@gmail.com