Παρασκευή, Ιούνιος 22, 2018
   
Text Size

Αναζήτηση

Το Αλεξίπτωτο Πλαγιάς στην έκθεση του Athens Flying Week!

Το Athens Flying Week (AFW) Tanagra International Air Show, η μεγαλύτερη αεροπορική επίδειξη της Ελλάδας, θα πραγματοποιηθεί  στην  Αεροπορική Βάση της Τανάγρας στις 16 και 17 Σεπτεμβρίου,  κορυφώνοντας τις εκδηλώσεις της Athens Flying Week 2017. H ΕΛΑΟ θα έχει περίπτερο στον χώρο της έκθεσης που λειτουργεί ταυτόχρονα, όπου και θα εκπροσωπηθούν όλα τα  αεραθλήματα.

Για πρώτη φορά φέτος το Αλεξίπτωτο πλαγιάς, θα έχει επίσημη εκπροσώπηση στον χώρο της έκθεσης. Στόχος είναι η προβολή ,παρουσίαση και διάδοση του αεραθλήματός μας , που αποτελεί ένα πολύ σημαντικό μέρος της αεραθλητικής δράσης στην Ελλάδα, στους επισκέπτες της έκθεσης και της επίδειξης, ένα κοινό που, εκ προοιμίου, αγαπάει τον αέρα και τον αεραθλητισμό!

Μέλη της Επιτροπής Αλεξιπτώτου Πλαγιάς θα βρίσκονται αυτές τις δύο μέρες στον χώρο της έκθεσης για να παρουσιάσουν, με σχετικό υλικό, το Αλεξίπτωτο πλαγιας σε κάθε ενδιαφερόμενο να απαντήσουν σε ερωτήσεις και να ενημερώσουν για το αεράθλημα, την εκμάθηση και τις δράσεις μας, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας!

Τα ανα την Ελλάδα αεραθλητικά σωματεία που επιθυμούν να αποστείλουν ενημερωτικό υλικό για την δράση τους με το αλεξίπτωτο πλαγιάς, πχ. αφίσες, φυλλάδια προβολής και πρόκλησης ενδιαφέροντος σχετικού περιεχομένου, σχολές εκμάθησης, φωτογραφικο υλικό κτλ, απο τις περιοχές πτήσεων που χρησιμοποιούν, μπορούν να επικοινωνούν με μαιλ με την ΕΑΠ στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. για περαιτέρω συνεννοήσεις.

 

 


Αναπαραγωγή

Αναπαραγωγή των ανακοινώσεων ή πληροφοριών επιτρέπεται με την προϋπόθεση ότι τα κείμενα και οι πληροφορίες παραμένουν αναλλοίωτες και ότι γίνεται αναφορά στην επίσημη ιστοσελίδα της Ε.Α.Π.

Ενημέρωση

Η Ε.Α.Π. είναι υπεύθυνη για την ενημέρωση των σωματείων.
Η ενημέρωση και οι πληροφορίες διακινούνται μόνο μέσω των σωματείων, με την μορφή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) ή/και της
επίσημης ιστοσελίδας της Ε.Α.Π.

Επικοινωνία

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την ΕΑΠ στο Email
eapelao@gmail.com