Πέμπτη, Μάρτιος 28, 2024
   
Text Size

Αναζήτηση

Συνάντηση Σωματείων 2017

Η Επιτροπή Αλεξιπτωτισμού Πλαγιάς προσκαλεί όλα τα Αεραθλητικά Σωματεία με ενασχόληση στο αεράθλημα, σε Ετήσια Συνάντηση Σωματείων για το 2017 που θα γίνει το Σάββατο 29 Απριλίου 2017 στο Δημαρχείο της Δεσκάτης Γρεβενών, και ώρα 20:00μμ με τα παρακάτω βασικά θέματα:

 

  1. Ενημέρωση για οργανωτικά θέματα
  2. Αεραθλητικά Σωματεία και Σχολές εκμάθησης αεραθλημάτων
  3. Ασφάλεια πτήσεων-Συστάσεις Ασφαλείας-Αναφορές συμβάντων.
  4. Αλλαγή του κανονισμού ΙΑΣ.
  5. Θέματα Κανονισμών.
  6. Οργάνωση του ετήσιου προγράμματος αγώνων
  7. Θέματα Σωματείων.

Παρακαλούνται τα σωματεία να ενημερώσουν την ΕΑΠ με επίσημο έγγραφό τους στο eapelao@gmail.com για την παρουσία εκπροσώπου τους στην συνάντηση και για τυχόν θέματα που θα θέλατε να συμπεριληφθούν στην ατζέντα της συζήτησης.

Η ενεργός παρουσία όλων των σωματείων κρίνεται απαραίτητη τόσο για την ουσιαστική ενημέρωσή σας για σημαντικά θέματα και εξελίξεις του χώρου όσο και για την ανάπτυξη ενός ουσιαστικού και εποικοδομητικού διαλόγου στα θέματα που απασχολούν την αεραθλητική κοινότητα του αλεξιπτώτου πλαγιάς.

Ακριβές πρόγραμμα και θεματολογία της συνάντησης, μετά και από τις προτάσεις των σωματείων, θα ανακοινωθεί λίγες μέρες πριν.

Αναπαραγωγή

Αναπαραγωγή των ανακοινώσεων ή πληροφοριών επιτρέπεται με την προϋπόθεση ότι τα κείμενα και οι πληροφορίες παραμένουν αναλλοίωτες και ότι γίνεται αναφορά στην επίσημη ιστοσελίδα της Ε.Α.Π.

Ενημέρωση

Η Ε.Α.Π. είναι υπεύθυνη για την ενημέρωση των σωματείων.
Η ενημέρωση και οι πληροφορίες διακινούνται μόνο μέσω των σωματείων, με την μορφή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) ή/και της
επίσημης ιστοσελίδας της Ε.Α.Π.

Επικοινωνία

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την ΕΑΠ στο Email
eapelao@gmail.com