Τρίτη, Ιανουάριος 23, 2018
   
Text Size

Αναζήτηση

Εθνική Ομάδα 2017

Η κατάταξη των αθλητών της Εθνικής Ομάδας Αλεξιπτώτου Πλαγιάς για το 2017 έχει ως εξής:

Ξηρός Ιωάννης

Κατσανδρεδάκης Ιωάννης

Λέπεσης Χαράλαμπος

Καρασίμος Ιωάννης

Κλειδαράς Ηλίας

*Σκόνδρας Ιωακείμ

Σταμέλλος Ευάγγελος

Η επιλογή των αθλητών της εθνικής ομάδας, σύμφωνα με τον ισχύοντα κανονισμό, έγινε με βάση τον αγώνα του Ελληνικού Πρωταθλήματος 2016 και την βαθμολογία τους στην Διεθνή Αεραθλητική Ομοσπονδία FAI, WPRS http://civlrankings.fai.org την 1-2-2017. Το ότι οι αθλητές προτείνονται για την εθνική ομάδα δεν σημαίνει αυτόματα ότι έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε αγώνες κατηγορίας FAI cat.1. Για το 2017 διοργανώνεται το Παγκόσμιο Κύπελλο -FAI cat1, 15th FAI Paragliding World Championship, 1-15 Ιουλίου 2017, στη Monte Avena, Ιταλία.

Tα κριτήρια συμμέτοχης για τον αγώνα είναι τα ακόλουθα:

"Α pilot has to have either ranked in the top 500 in the World WPRS for paragliding or scored a minimum of 40 WPRS points in any single FAI sanctioned event"

Δηλαδή ο αθλητής να είναι στους πρώτους 500 της παγκόσμιας κατάταξης για την Ευρώπη ή να έχει βαθμολογία μεγαλύτερη από 40 πόντους σε έναν αγώνα FAI cat.2 τους τελευταίους 24 μήνες.

Οι αθλητές με αστερίσκο (*) μπορούν μέχρι αυτή την στιγμή να πάρουν μέρος σε αγώνες κατηγορίας FAI cat.1 δηλαδή Παγκόσμιο και Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα σύμφωνα με τα κριτήρια συμμετοχής. Οι υπόλοιποι μπορούν να συμμετέχουν μέσω ειδικής διαδικασίας, για την οποία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικονωνούν με την ΕΑΠ/ΕΛΑΟ

Αναπαραγωγή

Αναπαραγωγή των ανακοινώσεων ή πληροφοριών επιτρέπεται με την προϋπόθεση ότι τα κείμενα και οι πληροφορίες παραμένουν αναλλοίωτες και ότι γίνεται αναφορά στην επίσημη ιστοσελίδα της Ε.Α.Π.

Ενημέρωση

Η Ε.Α.Π. είναι υπεύθυνη για την ενημέρωση των σωματείων.
Η ενημέρωση και οι πληροφορίες διακινούνται μόνο μέσω των σωματείων, με την μορφή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) ή/και της
επίσημης ιστοσελίδας της Ε.Α.Π.

Επικοινωνία

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την ΕΑΠ στο Email
eapelao@gmail.com