Κυριακή, Αύγουστος 18, 2019
   
Text Size

Αναζήτηση

Εξετάσεις - Κιθαιρώνας 27-28 Σεπτεμβρίου 2014

Μετά από αίτηση του σωματείου Α.Ο.Κ. για την διοργάνωση εξεταστικής περιόδου για έκδοση αδειών ικανότητας πιλότου, η Επιτροπή Αλεξιπτωτισμού Πλαγιάς, εκτιμώντας τις ανάγκες για έκδοση αδειών που προέκυψαν, εγκρίνει την ανάληψη και διεξαγωγή εξετάσεων στο παραπάνω αεραθλητικό σωματείο.

Λόγω ακατάλληλων καιρικών συνθηκών οι εξετάσεις αναβάλλονται για τις 4-5 Οκτωβρίου 2014

Οι εξετάσεις θα διεξαχθούν στη περιοχή του Κιθαιρώνα (Πλαταιές) στις 27-28 Σεπτεμβρίου 2014. Το πρόγραμμα διεξαγωγής των εξετάσεων θα έχει ως εξής:

09:00πμ: Γενική ενημέρωση εξεταζομένων από την Επιτροπή και τους εξεταστές
09:15πμ. Γραπτές/ Προφορικές εξετάσεις

12:00μ:   Πρακτικές εξετάσεις
20:00μμ: Γενική απενημέρωση των εξεταζομένων από την ΕΑΠ και τους εξεταστές και ανακοίνωση των αποτελεσμάτων τους


Το παραπάνω πρόγραμμα δύναται να τροποποιηθεί στις ανάγκες των εξετάσεων με ευθύνη του παρατηρητή της ΕΑΠ.

Καλούνται τα σωματεία να συμπληρώσουν και να αποστείλουν αντίγραφο της κάρτας εκπαιδευομένου πιλότου ή της Βεβαίωσης Ολοκλήρωσης Βασικής Εκπαίδευσης για υποψηφίους επιπέδου ΠΛ. Επίσης για όλους τους υποψηφίους πιλότους (ανεξαρτήτως επιπέδου) θα πρέπει να συμπληρωθεί ατομικά για τον καθένα η αντίστοιχη αίτηση συμμετοχής . Όλα τα παραπάνω έγγραφα θα πρέπει να σταλούν μέχρι 24/9/14 στο email της ΕΑΠ em

Παρακαλούμε όπως ενημερωθείτε για τον αναθεωρημένο κανονισμό εξετάσεων.

Σε περίπτωση υπερκάλυψης του μέγιστου αριθμού των υποψηφίων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Επίσης 3 ημέρες νωρίτερα (Πέμπτη) της εξεταστικής θα γίνει πρόγνωση του καιρού και σε περίπτωση που υπάρχει πρόβλεψη για κακές καιρικές συνθήκες η εξεταστική θα αναβληθεί.

Εφιστούμε την προσοχή όλων σας να ενημερωθείτε εγκαίρως με επιστολή μας ή από την ιστοσελίδα της ΕΑΠ σε περίπτωση αναβολής.

Αναπαραγωγή

Αναπαραγωγή των ανακοινώσεων ή πληροφοριών επιτρέπεται με την προϋπόθεση ότι τα κείμενα και οι πληροφορίες παραμένουν αναλλοίωτες και ότι γίνεται αναφορά στην επίσημη ιστοσελίδα της Ε.Α.Π.

Ενημέρωση

Η Ε.Α.Π. είναι υπεύθυνη για την ενημέρωση των σωματείων.
Η ενημέρωση και οι πληροφορίες διακινούνται μόνο μέσω των σωματείων, με την μορφή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) ή/και της
επίσημης ιστοσελίδας της Ε.Α.Π.

Επικοινωνία

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την ΕΑΠ στο Email
eapelao@gmail.com