Τετάρτη, Οκτώβριος 16, 2019
   
Text Size

Αναζήτηση

Έκδοση αγωνιστικών αδειών F.A.I SPORTING LICENCE- ΕΛΑΟ

Η ΕΛΑΟ μας ενημέρωσε σχετικά με τη διαδικασία έκδοσης αγωνιστικών αδειών-SPORTING LICENCES Οι άδειες αυτές είνα απαραίτητες για την συμμετοχή σε αγώνες FAI2 είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό.Εκδίδονται σε αθλητές που  έχουν άδεια Π -IPPI4 και ΠΠ- IPPI 5 ,έχουν δηλ, δικαίωμα συμμετοχής σε αγώνες FAI cat 2. H SL εκδίδεται για αθλητές που είτε έχουν συμμετάσχει σε επίσημο αγώνα κατά το προηγούμενο αγωνιστικό έτος ή έχουν δηλώσει μέσω του σωματείου τους συμμετοχή σε αγώνα FAI cat 2. του τρέχοντος αγωνιστικού προγράμματος

Συγκεκριμένα οι ενδιαφερόμενοι αθλητές θα πρέπει μέσω των σωματείων τους να αποστείλουν στην ΕΛΑΟ τα επισυναπτόμενα έγγραφα συμπληρωμένα.

Τα απαραίτητα έγγραφα:
docΑίτηση προς ΕΛΑΟ

xlsΣτοιχεία αθλητή

Μπορείτε να λαμβάνετε την κάρτα συμπληρώνοντας το  mail σας στο παρακάτω σύνδεσμο

FAI Sporting Licences Validity Check

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε περίπτωση που δεν σας σταλεί απαντητικό μαιλ με την κάρτα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την ΕΑΠ για να τσεκάρουμε τα στοιχεία σας.

Η FAI SPORTING LICENCE είναι υποχρεωτική για όσους συμμετέχουν σε αγώνες FAI cat2. Για τους Ελληνικούς αγώνες δεν χρειάζεται να τις εκτυπώσετε και να τις έχετε μαζί σας αλλά όλοι οι αγωνιζόμενοι οφείλουν να είναι καταγεγραμμένοι στην αντίστοιχη λίστα της Διεθνούς Ομοσπονδίας. Μπορείτε να την έχετε σε ηλεκτρονική μορφή.

Συμπληρωματικά δείτε και http://eap.elao.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=314:fai-sporting-licence

 

Αναπαραγωγή

Αναπαραγωγή των ανακοινώσεων ή πληροφοριών επιτρέπεται με την προϋπόθεση ότι τα κείμενα και οι πληροφορίες παραμένουν αναλλοίωτες και ότι γίνεται αναφορά στην επίσημη ιστοσελίδα της Ε.Α.Π.

Ενημέρωση

Η Ε.Α.Π. είναι υπεύθυνη για την ενημέρωση των σωματείων.
Η ενημέρωση και οι πληροφορίες διακινούνται μόνο μέσω των σωματείων, με την μορφή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) ή/και της
επίσημης ιστοσελίδας της Ε.Α.Π.

Επικοινωνία

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την ΕΑΠ στο Email
eapelao@gmail.com