Τρίτη, Απρίλιος 23, 2019
   
Text Size

Αναζήτηση

Έκδοση αγωνιστικών αδειών F.A.I SPORTING LICENCE- ΕΛΑΟ

Η ΕΛΑΟ μας ενημέρωσε σχετικά με τη διαδικασία έκδοση αγωνιστικών αδειών. Οι άδειες αυτές είνα απαραίτητες για την συμμετοχή σε αγώνες FAI2 είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό.

Συγκεκριμένα οι ενδιαφερόμενοι αθλητές θα πρέπει μέσω των σωματείων τους να αποστείλουν στην ΕΛΑΟ τα επισυναπτόμενα έγγραφα συμπληρωμένα. Η αίτηση χρειάζεται και την υπογραφή του αθλητή. Ειδικά για την περίπτωση συμμετοχής σε αγώνες που θα γίνουν στην Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας (ή θα διοργανώνεται από τη χώρα αυτή), ή στο κατεχόμενο τμήμα της Κύπρου, οι αθλητές είναι υποχρεωμένοι να λάβουν πρώτα την άδεια της ΕΛΑΟ για την οποία να έχουν αιτηθεί τουλάχιστον 90 ημέρες πριν την έναρξη του αγώνα.

Τα απαραίτητα έγγραφα:
docΑίτηση προς ΕΛΑΟ

xlsΣτοιχεία αθλητή

Συμπληρωματικά δείτε και http://eap.elao.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=314:fai-sporting-licence

 

Αναπαραγωγή

Αναπαραγωγή των ανακοινώσεων ή πληροφοριών επιτρέπεται με την προϋπόθεση ότι τα κείμενα και οι πληροφορίες παραμένουν αναλλοίωτες και ότι γίνεται αναφορά στην επίσημη ιστοσελίδα της Ε.Α.Π.

Ενημέρωση

Η Ε.Α.Π. είναι υπεύθυνη για την ενημέρωση των σωματείων.
Η ενημέρωση και οι πληροφορίες διακινούνται μόνο μέσω των σωματείων, με την μορφή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) ή/και της
επίσημης ιστοσελίδας της Ε.Α.Π.

Επικοινωνία

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την ΕΑΠ στο Email
eapelao@gmail.com