Τρίτη, Απρίλιος 23, 2019
   
Text Size

Αναζήτηση

Γενική Προκήρυξη αγώνων ΕΛΑΟ για το 2019

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Αεραθλητικής Ομοσπονδίας σύμφωνα με τις διατάξεις των νόμων που διέπουν την λειτουργία αθλητικών σωματείων, τις διατάξεις του καταστατικού, των διεθνών κανονισμών της FAI, και των εγκεκριμένων ελληνικών κανονισμών, εκδίδει την παρακάτω ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2019 για όλα τα αεραθλήματα.

Περισσότερα: Γενική Προκήρυξη αγώνων ΕΛΑΟ για το 2019

 

Αγωνιστικό Πρόγραμμα 2019

Η Επιτροπή Αλεξιπτώτου Πλαγιάς δέχτηκε τις αιτήσεις των σωματείων και κατάρτισε το Ετήσιο Αγωνιστικό πρόγραμμα 2019 για κάθε κατηγορία αγώνων, το οποίο περιλαμβάνει τον 6ήμερο Αγώνα του 28ου Ελληνικού Πρωταθλήματος Αποστάσεων ταυτόχρονα με σκέλος του προπαγκόσμιου Κυπέλλου PRE-PWC στον Έμπεσό και αρκετές αγωνιστικές συναντήσεις Λίγκας- Αποστάσεων(FAI cat.2). σε Προμάχους, Αγρίνιο, Παραμυθιά, Μουζάκι Σαντομέρι. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα:

Περισσότερα: Αγωνιστικό Πρόγραμμα 2019

   

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Αναπαραγωγή

Αναπαραγωγή των ανακοινώσεων ή πληροφοριών επιτρέπεται με την προϋπόθεση ότι τα κείμενα και οι πληροφορίες παραμένουν αναλλοίωτες και ότι γίνεται αναφορά στην επίσημη ιστοσελίδα της Ε.Α.Π.

Ενημέρωση

Η Ε.Α.Π. είναι υπεύθυνη για την ενημέρωση των σωματείων.
Η ενημέρωση και οι πληροφορίες διακινούνται μόνο μέσω των σωματείων, με την μορφή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) ή/και της
επίσημης ιστοσελίδας της Ε.Α.Π.

Επικοινωνία

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την ΕΑΠ στο Email
eapelao@gmail.com