Τετάρτη, Οκτώβριος 17, 2018
   
Text Size

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αγώνα Πρωταθλήματος 1-2/9/18 στον Κιθαιρώνα

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο αγώνας Πρωταθλήματος Αποστάσεων Αλεξιπτώτου Πλαγιάς του 2018 που διοργάνωσε ο Αεραθλητικός Όμιλος Κιθαιρώνα-ΑΟΚ το 2ήμερο 1-2 Σεπτεμβρίουστις Πλαταιές Βοιωτίας.

Νικητής της αγωνιστικής είναι ο Λέπεσης Χάρης από την Λέσχη Αλεξιπτώτου Πλαγιάς Πάτρας-ΛΕΑΛΠΠΑ, την 2η θέση έχει ο Κλειδαράς Ηλίας από τον Σύλλογο Αεραθλητών Μακεδονίας -ΣΑΜ και την 3η θέση, έχει ο Σταμέλλος Βαγγέλης από τον Αεραθλητικό Όμιλο Κιθαιρώνα-ΑΟΚ

Δείτε τα αναλυτικά αποτελέσματα στην ιστοσελίδα του αγώνα

https://www.livetrack24.com/events/kith2018/results

 

Ενημερωτικό Δελτίο Αγώνα Πρωταθλήματος 1-2/09/2018 στον Κιθαιρώνα

Εκδόθηκε εκ νέου το Ενημερωτικό Δελτίο του Αγώνα Πρωταθλήματος του Κιθαιρώνα μετά απο την αλλαγή της ημερομηνιας αλλά και του είδους του αγώνα μιας και η κακοκαιρία κατα την διάρκεια του Πρωταθλήματος  που έγινε στον Βόρα, Έδεσσα 29 Ιουλίου με 4 Αυγούστου 2018, είχε σαν αποτέλεσμα μόνο ένα έγκυρο τασκ. Για τον λόγο αυτό, με απόφαση της  ΕΛΑΟ/ΕΑΠ ο αγώνας του Κιθαιρώνα 1-2 Σεπτεμβρίου 2018 θα είναι σκέλος του Πρωταθλήματος Αποστάσεων 2018.

Παρακαλούνται τα σωματεία να στείλουν δήλωση αθλητών τους που υπάρχει στην τελευταία σελίδα του ενημερωτικού Δελτίου το αργότερο μέχρι την Δευτέρα 27 Αυγουστου 2018 και να φροντίσουν εγκαίρως για την ασφάλιση των αθλητών τους.

pdfΕνημερωτικό Δελτίο - Κιθαιρώνας 2018

Δείτε την επίσημη ιστοσελίδα του αγώνα:

https://www.livetrack24.com/events/kith2018/el

   

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Αναπαραγωγή

Αναπαραγωγή των ανακοινώσεων ή πληροφοριών επιτρέπεται με την προϋπόθεση ότι τα κείμενα και οι πληροφορίες παραμένουν αναλλοίωτες και ότι γίνεται αναφορά στην επίσημη ιστοσελίδα της Ε.Α.Π.

Ενημέρωση

Η Ε.Α.Π. είναι υπεύθυνη για την ενημέρωση των σωματείων.
Η ενημέρωση και οι πληροφορίες διακινούνται μόνο μέσω των σωματείων, με την μορφή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) ή/και της
επίσημης ιστοσελίδας της Ε.Α.Π.

Επικοινωνία

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την ΕΑΠ στο Email
eapelao@gmail.com