Τρίτη, Απρίλιος 23, 2019
   
Text Size

Αναζήτηση

Ενημερωτικό Δελτίο αγώνα Προμάχων 10-14/04/2019

Δημοσιεύτηκε το ενημερωτικό δελτίο για τον αγώνα Λίγκας FAI cat 2 στους Προμάχους ,10-14  Απριλίου 2019. Παρακαλούνται τα σωματεία να στείλουν δήλωση αθλητών τους το αργότερο μέχρι την Τρίτη 2 Απριλίου 2019 σύμφωνα με τις οδηγίες του ενημερωτικού δελτίου και να φροντίσουν εγκαίρως για την ασφάλιση των αθλητών τους.

pdfΕνημερωτικό Δελτίο - Προμάχεια 2019

Ιστοσελίδα αγώνα


 

Εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή σε εξετάσεις διθέσιου Α/Π

Η Επιτροπή Αλεξιπτώτου Πλαγιάς μετά την  διερεύνηση του ενδιαφέροντος /αναγκών για την συμμετοχή σε εξετάσεις αξιολόγησης χειριστών διθέσιου που είχε γίνει τον Σεπτέμβριο του 2018, είχε εγκρίνει την διενέργεια δύο εξεταστικών, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες των ενδιαφερομένων αθλητών όλων των σωματείων.

Σύμφωνα με τα παραπάνω η ΕΑΠ και προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες , προτίθεται να διοργανώσει σεμινάριο -εξεταστική για υποψήφιους χειριστές Διθέσιου τον ΜΑΙΟ του 2019.

Περισσότερα: Εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή σε εξετάσεις διθέσιου Α/Π

   

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Αναπαραγωγή

Αναπαραγωγή των ανακοινώσεων ή πληροφοριών επιτρέπεται με την προϋπόθεση ότι τα κείμενα και οι πληροφορίες παραμένουν αναλλοίωτες και ότι γίνεται αναφορά στην επίσημη ιστοσελίδα της Ε.Α.Π.

Ενημέρωση

Η Ε.Α.Π. είναι υπεύθυνη για την ενημέρωση των σωματείων.
Η ενημέρωση και οι πληροφορίες διακινούνται μόνο μέσω των σωματείων, με την μορφή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) ή/και της
επίσημης ιστοσελίδας της Ε.Α.Π.

Επικοινωνία

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την ΕΑΠ στο Email
eapelao@gmail.com