Τρίτη, Απρίλιος 23, 2019
   
Text Size

Αναζήτηση

Κανονισμοί αγώνων και χρήσιμα άρθρα για αθλητές και διοργανωτές

Οι συναντήσεις του αγωνιστικού προγράμματος διεξάγονται σύμφωνα με τον ελληνικό και τους διεθνείς κανονισμούς δηλ τις πιο πρόσφατες εκδόσεις  του General Section του FAI Sporting Code του Section 7A του FAI Sporting Code, του CIVL GAP κανονισμό βαθμολόγησης της FAI/ CIVL

Η
μελέτη των κανονισμών που εφαρμόζονται κατά την διεξαγωγή των αγώνων είναι βέβαια υποχρεωτική για όσους ασχολούνται σε διοργανωτικό επίπεδο, στην Τεχνική Επιτροπή των αγώνων και στην Ελλανόδικο Επιτροπή αλλά και πολύ χρήσιμο και για τους συμμετέχοντες αθλητές προκειμένου:

  • να κατανοούν καλύτερα τα αγωνιστικά τασκ
  • να βελτιώνουν την αγωνιστική τακτική τους, με σκοπό
  • να πετυχαίνουν τα καλύτερα βαθμολογικά αποτελέσματα ανεβάζοντας το επίπεδό τους και τις γενικότερες επιδόσεις τους.

Στα ακόλουθα link μπορείτε να βρείτε όλους τους σχετικούς ελληνικούς και διεθνείς κανονισμούς της FAI/CIVL σύμφωνα με τους οποίους τελούνται οι fai cat 2 αγώνες στην Ελλάδα.

Περισσότερα: Κανονισμοί αγώνων και χρήσιμα άρθρα για αθλητές και διοργανωτές

 

FAI SPORTING LICENCE 2019

Η Επιτροπή Αλεξιπτώτου Πλαγιάς απέστειλε στην ΕΛΑΟ τους πίνακες με τα στοιχεία των αθλητών για την FAI SPORTING LICENCE 2019 και η ΕΛΑΟ με την σειρά της ενημέρωσε την FAI DATABASE. Στους πίνακες περιλαμβάνονται παλιοί αλλά και νέοι αθλητές αγώνων όσοι δηλ έχουν άδεια Π -IPPI4 και ΠΠ- IPPI 5 και έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε αγώνες FAI cat 2. το 2019 .H SL εκδίδεται για αθλητές που είτε έχουν πάει σε επίσημο αγώνα κατά το προηγούμενο αγωνιστικό έτος ή έχουν δηλώσει μέσω του σωματείου τους συμμετοχή σε αγώνα του τρέχοντος αγωνιστικού προγράμματος που να είναι FAI cat 2.

Μπορείτε να λαμβάνετε την κάρτα συμπληρώνοντας το  mail σας στο παρακάτω σύνδεσμο

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε περίπτωση που δεν σας σταλεί απαντητικό μαιλ με την κάρτα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την ΕΑΠ για να τσεκάρουμε  τα στοιχεία σας.

FAI Sporting Licences Validity Check

Υπενθυμίζουμε ότι Η FAI SPORTING LICENCE είναι υποχρεωτική για όσους συμμετέχουν σε αγώνες FAI cat2. Για τους Ελληνικούς αγώνες δεν χρειάζεται να τις εκτυπώσετε και να τις έχετε μαζί σας αλλά όλοι οι αγωνιζόμενοι οφείλουν να είναι καταγεγραμμένοι στην αντίστοιχη λίστα της Διεθνούς Ομοσπονδίας. Μπορείτε να την έχετε σε ηλεκτρονική μορφή.

   

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Αναπαραγωγή

Αναπαραγωγή των ανακοινώσεων ή πληροφοριών επιτρέπεται με την προϋπόθεση ότι τα κείμενα και οι πληροφορίες παραμένουν αναλλοίωτες και ότι γίνεται αναφορά στην επίσημη ιστοσελίδα της Ε.Α.Π.

Ενημέρωση

Η Ε.Α.Π. είναι υπεύθυνη για την ενημέρωση των σωματείων.
Η ενημέρωση και οι πληροφορίες διακινούνται μόνο μέσω των σωματείων, με την μορφή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) ή/και της
επίσημης ιστοσελίδας της Ε.Α.Π.

Επικοινωνία

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την ΕΑΠ στο Email
eapelao@gmail.com