Τετάρτη, Οκτώβριος 17, 2018
   
Text Size

Αναζήτηση

Εξετάσεις Αξιολόγησης Χειριστών Διθέσιου στην Παναγίτσα, 2-4 Νοεμβρίου 2018

Η εκδήλωση ενδιαφέροντος για την συμμετοχή σε εξετάσεις αξιολόγησης χειριστών διθέσιου ήταν πολύ μεγάλη και ως εκ τούτων η Ε.Α.Π. αποφάσισε να εγκρίνει την διενέργεια δύο εξεταστικών, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες των ενδιαφερομένων αθλητών όλων των σωματείων.

Με βασικό δεδομένο οτι ένας αριθμός ενδιαφερομένων δεν έχει ακόμα συγκεντρώσει όλα τα προαπαιτούμενα συμμετοχής του ισχύοντος κανονισμού, η μια εξεταστική θα γίνει άμεσα και η επόμενη την Άνοιξη του 2019(θα ακολουθήσει νεώτερη αναλυτική ενημέρωση)

Οι εξετάσεις θα διοργανωθούν απο τον Σύλλογο Αεραθλητών Μακεδονίας στην περιοχή της Παναγίτσας, όρος Βόρρας, το τριήμερο 2-4 Νοεμβρίου 2018 και θα διεξαχθούν σύμφωνα με τον τρέχοντα Κανονισμό Αξιολόγησης Χειριστών Διθέσιου

Σε περίπτωση ακατάλληλου καιρού οι εξετάσεις θα μεταφερθούν μια εβδομάδα μετά το 3ήμερο 9-11/11/2018

Πρόγραμμα Εξετάσεων

Το γενικό πρόγραμμα των εξετάσεων περιλαμβάνει:

Περισσότερα: Εξετάσεις Αξιολόγησης Χειριστών Διθέσιου στην Παναγίτσα, 2-4 Νοεμβρίου 2018

 

Αποτελέσματα Εξετάσεων Κιθαιρώνα 15/09/2018

Με την συμμετοχή 10 υποψηφίων ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι εξετάσεις απόκτησης/αναβάθμισης διπλωμάτων που διοργανώθηκαν απο τον Αεραθλητικό Όμιλο Κιθαιρώνα-ΑΟΚ στις Πλαταιές Βοιωτίας στις 15 Σεπτεμβρίου 2018. Ακολουθούν τα αποτελεσματα:

Περισσότερα: Αποτελέσματα Εξετάσεων Κιθαιρώνα 15/09/2018

   

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Αναπαραγωγή

Αναπαραγωγή των ανακοινώσεων ή πληροφοριών επιτρέπεται με την προϋπόθεση ότι τα κείμενα και οι πληροφορίες παραμένουν αναλλοίωτες και ότι γίνεται αναφορά στην επίσημη ιστοσελίδα της Ε.Α.Π.

Ενημέρωση

Η Ε.Α.Π. είναι υπεύθυνη για την ενημέρωση των σωματείων.
Η ενημέρωση και οι πληροφορίες διακινούνται μόνο μέσω των σωματείων, με την μορφή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) ή/και της
επίσημης ιστοσελίδας της Ε.Α.Π.

Επικοινωνία

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την ΕΑΠ στο Email
eapelao@gmail.com