Τρίτη, Ιανουάριος 23, 2018
   
Text Size

Αναζήτηση

Συνάντηση Ασφάλειας ΕΔΑΑΠ, 25-6-17, Θεσσαλονίκη

H  ΕΔΑΑΠ ,σε συνεργασία με το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Αεραθλητικής Ομοσπονδίας -ΕΛΑΟ , την Αερολέσχη Θεσσαλονίκης και τους φορείς της Γενικής Αεροπορίας στη Θεσσαλονίκη οργανώνει  Συνάντηση Ασφαλείας στις 25 Ιουνίου 2017, ημέρα Κυριακή και με ώρα έναρξης 11:00 π.μ. στην αίθουσα συνελεύσεων «Πιλότος Χρήστος Παπαζαφειρίου» στον Αερολιμένα Θεσσαλονίκης «Μακεδονία» στη Θεσσαλονίκη. Στην συνάντηση θα παρουσιαστουν και συζητηθούν σημαντικά θέματα ασφάλειας πτήσεων που αφορούν άμεσα τους ασχολούμενους (φορείς εκπαίδευσης, εκπαιδευτές, χειριστές, κ.λπ.) με τη Γενική Αεροπορία.

Η εν λόγω συνάντηση είναι σε συνέχεια των αντίστοιχων συναντήσεων των προηγούμενων ετών και αποτελεί τη δεύτερη περιφερειακή συνάντηση.

Ακολουθεί το πρόγραμμα και η θεματολογία της Συνάντησης.

Περισσότερα: Συνάντηση Ασφάλειας ΕΔΑΑΠ, 25-6-17, Θεσσαλονίκη

 

Ενημερωτικό Δελτίο Αγώνα Λίγκας στο Σαντομέρι 1-2/7/2017

Δημοσιεύτηκε το ενημερωτικό δελτίο για τον 2ήμερο αγώνα Λίγκας στο Σαντομέρι Δυτικής Αχαίας στις 1 και 2 Ιουλίου 2017 Παρακαλούνται τα σωματεία να στείλουν δήλωση αθλητών το αργότερο μέχρι Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017 και να φροντίσουν εγκαίρως για την ασφάλιση των αθλητών τους.

pdfΕνημερωτικό Δελτίο - Σαντομέρι 2017

Ιστοσελίδα αγώνα

   

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Ασφαλεια Πτήσεων

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ
ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΩ ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ
(συμπληρώστε την με χρήση Adobe Reader)

Αρχειο Ανακοινωσεων

photo-az23.jpg

Εργασιες

ΑΣΦΑΛΙΣΗΑσφαλιστήριο
Φόρμα ΕΛΑΟ (δεξί κλικ - αποθήκευση)
ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ μεσω της ΕΛΑΟ 2017-2018

Αναπαραγωγή

Αναπαραγωγή των ανακοινώσεων ή πληροφοριών επιτρέπεται με την προϋπόθεση ότι τα κείμενα και οι πληροφορίες παραμένουν αναλλοίωτες και ότι γίνεται αναφορά στην επίσημη ιστοσελίδα της Ε.Α.Π.

Ενημέρωση

Η Ε.Α.Π. είναι υπεύθυνη για την ενημέρωση των σωματείων.
Η ενημέρωση και οι πληροφορίες διακινούνται μόνο μέσω των σωματείων, με την μορφή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) ή/και της
επίσημης ιστοσελίδας της Ε.Α.Π.

Επικοινωνία

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την ΕΑΠ στο Email
eapelao@gmail.com