Πέμπτη, Μάιος 24, 2018
   
Text Size

Αναζήτηση

FAI SPORTING LICENCE Αθλητών 2018

Η FAI SPORTING LICENCE δηλ η διεθνής αγωνιστική άδεια, έχει ετήσια ισχύ και είναι ένα απαραίτητο πιστοποιητικό έγγραφο για τον αθλητή που θέλει να συμμετέχει σε αγώνες FAI 2 εντός και εκτός Ελλάδας, συνοδευτικά με την Αθλητική Tαυτότητα της ΕΛΑΟ.
Η ΕΛΑΟ, σε συνεργασία με την ΕΑΠ ενημέρωσε μαζικά την FAI database με τα στοιχεία των Ελλήνων Αθλητών για το 2018. Κάθε αθλητής που συμμετείχε στον 1ο αγώνα της φετινής χρονιάς -στα Προμάχεια- μπορεί εισάγει το mail του-αυτό που έχει δηλώσει μέσω του σωματείου του ή κατα την εγγραφή του σε σελίδα livetrack ελληνικού αγώνα-  στον παρακάτω σύνδεσμο, και να λάβει την κάρτα του σε ηλεκτονική μορφή, όταν του ζητηθεί για εγγραφή του σε αγώνα στο εξωτερικό. Ενημέρωση για την  FAI SPORTING LICENCE εδώ
Για οτιδήποτε χρειαστεί σχετικά, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με την ΕΑΠ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

FAI Sporting Licences Validity Check

Welcome to the FAI Sporting Licences validity check page!

To check your own licence, please enter the e-mail address stored in the sporting licence to the following field and press Submit. If you do not know what e-mail address is stored in the database, please contact your NAC.

 

 

Αποτελέσματα εξετάσεων Πλαταιών 12-13/5/2018

Με την συμμετοχή 21 υποψηφίων απο 9 αεραθλητικά σωματεία, ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι εξετάσεις απόκτησης/αναβάθμισης διπλωμάτων που διοργανώθηκαν απο την ΑΕΡΟΛΕΣΧΗ ΘΗΒΩΝ στις Πλαταιές, στις 12 και 13 Μαίου 2018. Ακολουθούν τα αποτελεσματα:

Περισσότερα: Αποτελέσματα εξετάσεων Πλαταιών 12-13/5/2018

   

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Ασφαλεια Πτήσεων

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ
ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΩ ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ
(συμπληρώστε την με χρήση Adobe Reader)

Αρχειο Ανακοινωσεων

azoom.ch

Εργασιες

ΑΣΦΑΛΙΣΗΑσφαλιστήριο
Φόρμα ΕΛΑΟ (δεξί κλικ - αποθήκευση)
ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ μεσω της ΕΛΑΟ 2017-2018

Αναπαραγωγή

Αναπαραγωγή των ανακοινώσεων ή πληροφοριών επιτρέπεται με την προϋπόθεση ότι τα κείμενα και οι πληροφορίες παραμένουν αναλλοίωτες και ότι γίνεται αναφορά στην επίσημη ιστοσελίδα της Ε.Α.Π.

Ενημέρωση

Η Ε.Α.Π. είναι υπεύθυνη για την ενημέρωση των σωματείων.
Η ενημέρωση και οι πληροφορίες διακινούνται μόνο μέσω των σωματείων, με την μορφή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) ή/και της
επίσημης ιστοσελίδας της Ε.Α.Π.

Επικοινωνία

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την ΕΑΠ στο Email
eapelao@gmail.com