Τετάρτη, Ιούνιος 26, 2019
   
Text Size

Αναζήτηση

Εξετάσεις διθέσιου Α/Π-Άνοιξη 2019

Η Επιτροπή Αλεξιπτώτου Πλαγιάς μετά την  διερεύνηση του ενδιαφέροντος /αναγκών για την συμμετοχή σε εξετάσεις αξιολόγησης χειριστών διθέσιου που είχε γίνει τον Σεπτέμβριο του 2018, είχε εγκρίνει την διενέργεια δύο εξεταστικών, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες των ενδιαφερομένων αθλητών όλων των σωματείων.

Σύμφωνα με τα παραπάνω η ΕΑΠ και προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες , θα διοργανώσει σεμινάριο -εξεταστική για υποψήφιους χειριστές Διθέσιου τον ΜΑΙΟ του 2019.

Περισσότερα: Εξετάσεις διθέσιου Α/Π-Άνοιξη 2019

 

Γενική Προκήρυξη αγώνων ΕΛΑΟ για το 2019

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Αεραθλητικής Ομοσπονδίας σύμφωνα με τις διατάξεις των νόμων που διέπουν την λειτουργία αθλητικών σωματείων, τις διατάξεις του καταστατικού, των διεθνών κανονισμών της FAI, και των εγκεκριμένων ελληνικών κανονισμών, εκδίδει την παρακάτω ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2019 για όλα τα αεραθλήματα.

Περισσότερα: Γενική Προκήρυξη αγώνων ΕΛΑΟ για το 2019

   

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Αναπαραγωγή

Αναπαραγωγή των ανακοινώσεων ή πληροφοριών επιτρέπεται με την προϋπόθεση ότι τα κείμενα και οι πληροφορίες παραμένουν αναλλοίωτες και ότι γίνεται αναφορά στην επίσημη ιστοσελίδα της Ε.Α.Π.

Ενημέρωση

Η Ε.Α.Π. είναι υπεύθυνη για την ενημέρωση των σωματείων.
Η ενημέρωση και οι πληροφορίες διακινούνται μόνο μέσω των σωματείων, με την μορφή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) ή/και της
επίσημης ιστοσελίδας της Ε.Α.Π.

Επικοινωνία

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την ΕΑΠ στο Email
eapelao@gmail.com