Τρίτη, Απρίλιος 23, 2019
   
Text Size

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Εξετάσεων Μουζάκι 7/10/2018

Με την συμμετοχή 8 υποψηφίων ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι εξετάσεις απόκτησης/αναβάθμισης διπλωμάτων που διοργανώθηκαν απο την Αερολέσχη Δυτικής Θεσσαλίας το Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2018. Ακολουθούν αναλυτικά τα αποτελεσματα:

Περισσότερα: Αποτελέσματα Εξετάσεων Μουζάκι 7/10/2018

 

Αιτήσεις Ανάληψης Αγώνων για το 2019

Ο έγκαιρος χρονικός προγραμματισμός του ετήσιου αγωνιστικού προγράμματος, είναι η αρχή μια σειράς διαδικασιών για μια επιτυχημένη αγωνιστική χρονιά, με πολλές συμμετοχές, πολλά έγκυρα αγωνιστικά τασκ και καλή βαθμολογία για τους αθλητές μας.

Επιδιώκοντας:

  • την ορθολογική διασπορά των αγώνων στο ημερολόγιο, ώστε να μην παρατηρείται συσσώρευση των συναντήσεων σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα και να αξιοποιούνται όλοι οι πτητικοί μήνες στην Ελλάδα.
  • την πολύ πρόωρη προβολή/ανακοίνωση των αγώνων τόσο στην Ελλάδα όσο και στο ημερολόγιο των αγώνων της FAI cat2, για την προσέλκυση Ελλήνων και ξένων αθλητών.
  • την υποστήριξη και αναλυτική ενημέρωση των διοργανωτών για τον καλύτερο σχεδιασμό του τεχνικού μέρους του αγώνα με βάση τους ισχύοντες Ελληνικούς και Διεθνείς κανονισμούς.
  • την καλύτερη προετοιμασία και προγραμματισμό των αθλητών/αθλητριών

η ΕΑΠ ξεκινά άμεσα τις διαδικασίες αιτήσεων και εγκρίσεων των αγώνων, και καλούμε όλα τα ενασχολούμενα σωματεία που επιθυμούν να διοργανώσουν αγώνες για το 2019 να αποστείλουν στην ΕΑΠ μέχρι την Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018 την επισυναπτόμενη φόρμα Αίτησης Ανάληψης Αγώνα στο eapelao@gmail.com

Περισσότερα: Αιτήσεις Ανάληψης Αγώνων για το 2019

   

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Αναπαραγωγή

Αναπαραγωγή των ανακοινώσεων ή πληροφοριών επιτρέπεται με την προϋπόθεση ότι τα κείμενα και οι πληροφορίες παραμένουν αναλλοίωτες και ότι γίνεται αναφορά στην επίσημη ιστοσελίδα της Ε.Α.Π.

Ενημέρωση

Η Ε.Α.Π. είναι υπεύθυνη για την ενημέρωση των σωματείων.
Η ενημέρωση και οι πληροφορίες διακινούνται μόνο μέσω των σωματείων, με την μορφή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) ή/και της
επίσημης ιστοσελίδας της Ε.Α.Π.

Επικοινωνία

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την ΕΑΠ στο Email
eapelao@gmail.com