Τρίτη, Φεβρουάριος 20, 2018
   
Text Size

Αναζήτηση

Εξετάσεις στο Μουζάκι 30-9/1-10/2017

Μετά από αίτημα του σωματείου ΑΕΡΟΛΕΣΧΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ - Α.ΔΥ.ΘΕ- για την διοργάνωση εξετάσεων για απόκτηση/αναβάθμιση αδειών χειριστών Α/Π, η Επιτροπή Αλεξιπτωτισμού Πλαγιάς, εκτιμώντας τις ανάγκες που προέκυψαν, εγκρίνει την ανάληψη και διεξαγωγή εξετάσεων στο παραπάνω αεραθλητικό σωματείο.

Οι εξετάσεις θα διεξαχθούν στο Μουζάκι Καρδίτσας στις 30/09 και 1/10 / 2017 σύμφωνα με τον ισχύοντα κανονισμό όπως αναγράφεται στην ιστοσελίδα της ΕΑΠ.

Το πρόγραμμα διεξαγωγής των εξετάσεων θα έχει ως εξής:

Περισσότερα: Εξετάσεις στο Μουζάκι 30-9/1-10/2017

 

Το Αλεξίπτωτο Πλαγιάς στην έκθεση του Athens Flying Week!

Το Athens Flying Week (AFW) Tanagra International Air Show, η μεγαλύτερη αεροπορική επίδειξη της Ελλάδας, θα πραγματοποιηθεί  στην  Αεροπορική Βάση της Τανάγρας στις 16 και 17 Σεπτεμβρίου,  κορυφώνοντας τις εκδηλώσεις της Athens Flying Week 2017. H ΕΛΑΟ θα έχει περίπτερο στον χώρο της έκθεσης που λειτουργεί ταυτόχρονα, όπου και θα εκπροσωπηθούν όλα τα  αεραθλήματα.

Για πρώτη φορά φέτος το Αλεξίπτωτο πλαγιάς, θα έχει επίσημη εκπροσώπηση στον χώρο της έκθεσης. Στόχος είναι η προβολή ,παρουσίαση και διάδοση του αεραθλήματός μας , που αποτελεί ένα πολύ σημαντικό μέρος της αεραθλητικής δράσης στην Ελλάδα, στους επισκέπτες της έκθεσης και της επίδειξης, ένα κοινό που, εκ προοιμίου, αγαπάει τον αέρα και τον αεραθλητισμό!

Περισσότερα: Το Αλεξίπτωτο Πλαγιάς στην έκθεση του Athens Flying Week!

   

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Ασφαλεια Πτήσεων

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ
ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΩ ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ
(συμπληρώστε την με χρήση Adobe Reader)

Αρχειο Ανακοινωσεων

azoom.ch

Εργασιες

ΑΣΦΑΛΙΣΗΑσφαλιστήριο
Φόρμα ΕΛΑΟ (δεξί κλικ - αποθήκευση)
ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ μεσω της ΕΛΑΟ 2017-2018

Αναπαραγωγή

Αναπαραγωγή των ανακοινώσεων ή πληροφοριών επιτρέπεται με την προϋπόθεση ότι τα κείμενα και οι πληροφορίες παραμένουν αναλλοίωτες και ότι γίνεται αναφορά στην επίσημη ιστοσελίδα της Ε.Α.Π.

Ενημέρωση

Η Ε.Α.Π. είναι υπεύθυνη για την ενημέρωση των σωματείων.
Η ενημέρωση και οι πληροφορίες διακινούνται μόνο μέσω των σωματείων, με την μορφή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) ή/και της
επίσημης ιστοσελίδας της Ε.Α.Π.

Επικοινωνία

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την ΕΑΠ στο Email
eapelao@gmail.com