Τετάρτη, Οκτώβριος 16, 2019
   
Text Size

Αναζήτηση

Εξετάσεις στο Μουζάκι 30/6/2019

Μετά από αίτημα του σωματείου ΑΕΡΟΛΕΣΧΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ - Α.ΔΥ.ΘΕ- για την διοργάνωση εξετάσεων για απόκτηση/αναβάθμιση αδειών χειριστών Α/Π, η Επιτροπή Αλεξιπτωτισμού Πλαγιάς, εκτιμώντας τις ανάγκες που προέκυψαν, εγκρίνει την ανάληψη και διεξαγωγή εξετάσεων στο παραπάνω αεραθλητικό σωματείο.

Οι εξετάσεις θα διεξαχθούν στο Μουζάκι Καρδίτσας στις 30 Ιουνίου 2019 σύμφωνα με τον ισχύοντα κανονισμό όπως αναγράφεται στην ιστοσελίδα της ΕΑΠ.

Το πρόγραμμα διεξαγωγής των εξετάσεων θα έχει ως εξής:

Περισσότερα: Εξετάσεις στο Μουζάκι 30/6/2019

 

Αποτελέσματα Εξετάσεων του ΣΑΜ στην Δράμα 18/05/2019

Με την συμμετοχή 13 υποψηφίων απο 3 αεραθλητικά σωματεία της ΕΛΑΟ ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι εξετάσεις απόκτησης/αναβάθμισης αδειών χειριστών Α/Π που διοργανώθηκαν στον Κορύλοβο Δράμας απο τον ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΕΡΑΘΛΗΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ στις 18 Μαίου 2019. Ακολουθούν τα αποτελεσματα:

Περισσότερα: Αποτελέσματα Εξετάσεων του ΣΑΜ στην Δράμα 18/05/2019

   

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Αναπαραγωγή

Αναπαραγωγή των ανακοινώσεων ή πληροφοριών επιτρέπεται με την προϋπόθεση ότι τα κείμενα και οι πληροφορίες παραμένουν αναλλοίωτες και ότι γίνεται αναφορά στην επίσημη ιστοσελίδα της Ε.Α.Π.

Ενημέρωση

Η Ε.Α.Π. είναι υπεύθυνη για την ενημέρωση των σωματείων.
Η ενημέρωση και οι πληροφορίες διακινούνται μόνο μέσω των σωματείων, με την μορφή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) ή/και της
επίσημης ιστοσελίδας της Ε.Α.Π.

Επικοινωνία

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την ΕΑΠ στο Email
eapelao@gmail.com