Τετάρτη, Οκτώβριος 17, 2018
   
Text Size

Αναζήτηση

Ετήσια Συνάντηση Σωματείων Α/Π,Έδεσσα 29/7/2018

Η Επιτροπή Αλεξιπτωτισμού Πλαγιάς προσκαλεί όλα τα Αεραθλητικά Σωματεία με ενασχόληση στο αεράθλημα, στην Ετήσια Συνάντηση Σωματείων για το 2018 που θα γίνει την Κυριακή 29 Ιουλίου 2018 στις εγκαταστάσεις της Αερολέσχης Έδεσσας στο Αεροδρόμιο Παναγίτσας και ώρα 20:00μμ, με τα παρακάτω βασικά θέματα:

Περισσότερα: Ετήσια Συνάντηση Σωματείων Α/Π,Έδεσσα 29/7/2018

 

Εξετάσεις στο Μουζάκι 6-7/10/2018

Μετά από αίτημα του σωματείου ΑΕΡΟΛΕΣΧΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ - Α.ΔΥ.ΘΕ- για την διοργάνωση εξετάσεων για απόκτηση/αναβάθμιση αδειών χειριστών Α/Π, η Επιτροπή Αλεξιπτωτισμού Πλαγιάς, εκτιμώντας τις ανάγκες που προέκυψαν, εγκρίνει την ανάληψη και διεξαγωγή εξετάσεων στο παραπάνω αεραθλητικό σωματείο.

Οι εξετάσεις θα διεξαχθούν στο Μουζάκι Καρδίτσας στις 6-7 Οκτωβρίου 2018 σύμφωνα με τον ισχύοντα κανονισμό όπως αναγράφεται στην ιστοσελίδα της ΕΑΠ.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Στις εξετάσεις αυτές τίθεται σε μερική ισχύ η αναθεωρημένη 9η-2018 έκδοση του Κανονισμού Εξετάσεων

Το πρόγραμμα διεξαγωγής των εξετάσεων θα έχει ως εξής:

Περισσότερα: Εξετάσεις στο Μουζάκι 6-7/10/2018

   

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Αναπαραγωγή

Αναπαραγωγή των ανακοινώσεων ή πληροφοριών επιτρέπεται με την προϋπόθεση ότι τα κείμενα και οι πληροφορίες παραμένουν αναλλοίωτες και ότι γίνεται αναφορά στην επίσημη ιστοσελίδα της Ε.Α.Π.

Ενημέρωση

Η Ε.Α.Π. είναι υπεύθυνη για την ενημέρωση των σωματείων.
Η ενημέρωση και οι πληροφορίες διακινούνται μόνο μέσω των σωματείων, με την μορφή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) ή/και της
επίσημης ιστοσελίδας της Ε.Α.Π.

Επικοινωνία

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την ΕΑΠ στο Email
eapelao@gmail.com