Τρίτη, Φεβρουάριος 20, 2018
   
Text Size

Αναζήτηση

Αγώνας Ακριβείας "TARGET DRAMA 2017" στις 25-26 /11/2017

Εγκρίθηκε από την ΕΛΑΟ/ΕΑΠ η αίτηση της αερολέσχης Αίολος Δράμας για την διοργάνωση αγώνα ακριβείας προσγειώσεων αλεξιπτώτου πλαγιάς με την επωνυμία «ΣΤΟΧΟΣ - ΔΡΑΜΑ 2017» -«TARGET DRAMA 2017» στις 25-26 Νοεμβρίου 2017 στην θέση «Κορύλοβος Δράμας»

Ο αγώνας  είναι διασυλλογικός, FAI cat.2 event (OPEN) και προσμετρά στην αξιολόγηση των σωματείων. Η διεξαγωγή του αγώνα θα γίνει σύμφωνα με τον κανονισμό αγώνων ακριβείας της ΕΛΑΟ (Kανονισμός Αγώνων ,Τμήμα 2ο) και της διεθνούς ομοσπονδίας FAI.

Πολύ σύντομα θα εκδοθεί το πλήρες ενημερωτικό Δελτίο του Αγώνα με αναλυτικό πρόγραμμα και πληροφορίες για τα σωματεία και τους ενδιαφερόμενους αθλητές τους

 

Εξετάσεις στην Δράμα, 4-5/11/2017

Μετά από αίτημα του σωματείου ΑΕΡΟΛΕΣΧΗ ΑΙΟΛΟΣ ΔΡΑΜΑΣ για την διοργάνωση εξετάσεων για απόκτηση/αναβάθμιση αδειών χειριστών Α/Π, η Επιτροπή Αλεξιπτωτισμού Πλαγιάς, εκτιμώντας τις ανάγκες που προέκυψαν, εγκρίνει την ανάληψη και διεξαγωγή εξετάσεων στο παραπάνω αεραθλητικό σωματείο.

Οι εξετάσεις θα διεξαχθούν στην  Δράμα στις 4 και 5  Νοεμβρίου 2017 σύμφωνα με τον ισχύοντα κανονισμό όπως αναγράφεται στην ιστοσελίδα της ΕΑΠ.

Το πρόγραμμα διεξαγωγής των εξετάσεων θα έχει ως εξής:

Περισσότερα: Εξετάσεις στην Δράμα, 4-5/11/2017

   

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Ασφαλεια Πτήσεων

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ
ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΩ ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ
(συμπληρώστε την με χρήση Adobe Reader)

Αρχειο Ανακοινωσεων

azoom.ch

Εργασιες

ΑΣΦΑΛΙΣΗΑσφαλιστήριο
Φόρμα ΕΛΑΟ (δεξί κλικ - αποθήκευση)
ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ μεσω της ΕΛΑΟ 2017-2018

Αναπαραγωγή

Αναπαραγωγή των ανακοινώσεων ή πληροφοριών επιτρέπεται με την προϋπόθεση ότι τα κείμενα και οι πληροφορίες παραμένουν αναλλοίωτες και ότι γίνεται αναφορά στην επίσημη ιστοσελίδα της Ε.Α.Π.

Ενημέρωση

Η Ε.Α.Π. είναι υπεύθυνη για την ενημέρωση των σωματείων.
Η ενημέρωση και οι πληροφορίες διακινούνται μόνο μέσω των σωματείων, με την μορφή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) ή/και της
επίσημης ιστοσελίδας της Ε.Α.Π.

Επικοινωνία

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την ΕΑΠ στο Email
eapelao@gmail.com