Δευτέρα, Αύγουστος 20, 2018
   
Text Size

Αναζήτηση

Συνάντηση Ασφάλειας Πτήσεων - ΕΔΑΑΠ, Λάρισα 3/6/2018

Η Επιτροπή Διερεύνησης Ατυχημάτων & Ασφάλειας Πτήσεων (ΕΔΑΑΠ) σε συνεργασία με το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Αεραθλητικής Ομοσπονδίας (ΕΛΑΟ) και την Αερολέσχη Λάρισας προγραμματίζει για τις 03 Ιουνίου 2018, ημέρα Κυριακή και με ώρα έναρξης 10:00 π.μ., συνάντηση για θέματα ασφάλειας πτήσεων με τους ασχολούμενους (φορείς εκπαίδευσης/εκπαιδευτές, χειριστές, μηχανικούς κλπ) με τη Γενική Αεροπορία.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας (κτίριο Περιφέρειας Θεσσαλίας – Καλλισθένους & Θεοφράστου, Λάρισα) και τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Η εν λόγω συνάντηση είναι σε συνέχεια των αντίστοιχων συναντήσεων των προηγούμενων ετών, αποτελεί  την τρίτη περιφερειακή συνάντηση και εντάσσεται στα πλαίσια των πρωτοβουλιών της ΕΔΑΑΠ για την προαγωγή της ασφάλειας πτήσεων.

Η συμμετοχή όλων κρίνεται απαραίτητη και σημαντική.

Ακολουθεί το πρόγραμμα της συνάντησης

Περισσότερα: Συνάντηση Ασφάλειας Πτήσεων - ΕΔΑΑΠ, Λάρισα 3/6/2018

 

Ασφάλιση Αεραθλητών και Σχολών Εκμάθησης Α/Π

Η Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης είναι υποχρεωτική για όλους τους αθλητές αγώνων αλλά και απαραίτητη για κάθε ενασχολούμενο με το Αλεξίπτωτο Πλαγιάς. Επίσης οι αναγνωρισμένες απο την ΕΛΑΟ σχολές εκμάθησης Α/Π είναι υποχρεωτικό να ασφαλίζονται για τις δραστηριότητες που σχετίζονται με την εκπαίδευση νέων χειριστών και να φροντίζουν για την ασφάλιση των εκπαιδευομένων τους.

Περισσότερα: Ασφάλιση Αεραθλητών και Σχολών Εκμάθησης Α/Π

   

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Αναπαραγωγή

Αναπαραγωγή των ανακοινώσεων ή πληροφοριών επιτρέπεται με την προϋπόθεση ότι τα κείμενα και οι πληροφορίες παραμένουν αναλλοίωτες και ότι γίνεται αναφορά στην επίσημη ιστοσελίδα της Ε.Α.Π.

Ενημέρωση

Η Ε.Α.Π. είναι υπεύθυνη για την ενημέρωση των σωματείων.
Η ενημέρωση και οι πληροφορίες διακινούνται μόνο μέσω των σωματείων, με την μορφή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) ή/και της
επίσημης ιστοσελίδας της Ε.Α.Π.

Επικοινωνία

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την ΕΑΠ στο Email
eapelao@gmail.com