Παρασκευή, Απρίλιος 19, 2024
   
Text Size

Αναζήτηση

Ασφάλιση Διθέσιων

Νέα

Μια νέα ασφάλιση αστικής ευθύνης για διθέσια αλεξίπτωτα είναι πλέον διαθέσιμη από την AXA.

Δείτε τις λεπτομέριες στη σχετική σελίδα

 

Εξετάσεις - Κιθαιρώνα 21-22/5/2011

Νέα

Αγαπητοί κύριοιarticles

Μετά από αίτηση του Αεραθλητικού Ομίλου Κιθαιρώνα για την διοργάνωση εξεταστικής περιόδου για έκδοση αδειών ικανότητας πιλότου, η Επιτροπή Αλεξιπτωτισμού Πλαγιάς, εκτιμώντας τις ανάγκες για έκδοση αδειών που προέκυψαν, εγκρίνει την ανάληψη και διεξαγωγή εξετάσεων στο παραπάνω αεραθλητικό σωματείο.

Οι εξετάσεις θα διεξαχθούν στη περιοχή του Κιθαιρώνα του  στις 21-22 Μαΐου 2011. Το πρόγραμμα διεξαγωγής των εξετάσεων θα έχει ως εξής:

 

Περισσότερα: Εξετάσεις - Κιθαιρώνα 21-22/5/2011

 

Εξετάσεις - Δράμα 14-15/5/2011

Νέα

Αγαπητοί κύριοιarticles

Μετά από αίτηση της Αερολέσχης Αίολος Δράμας για την διοργάνωση εξεταστικής περιόδου για έκδοση αδειών ικανότητας πιλότου, η Επιτροπή Αλεξιπτωτισμού Πλαγιάς, εκτιμώντας τις ανάγκες για έκδοση αδειών που προέκυψαν, εγκρίνει την ανάληψη και διεξαγωγή εξετάσεων στο παραπάνω αεραθλητικό σωματείο.

Οι εξετάσεις θα διεξαχθούν στη περιοχή της Δράμας στις 14-15 Μαΐου 2011. Το πρόγραμμα διεξαγωγής των εξετάσεων θα έχει ως εξής:

Περισσότερα: Εξετάσεις - Δράμα 14-15/5/2011

 

Αγώνες και ασφάλιση

Νέα

Σε συνέχεια της πρόσφατης ανακοίνωσης σχετικά με τις δυνατότητες ασφάλισης, ενημερώνουμε τα σωματεία και τους αθλητές ότι πλέον οι διοργανωτές των αγώνων δεν θα είναι υπεύθυνοι για την παροχή ασφαλίσεων στους συμμετέχοντες.

Περισσότερα: Αγώνες και ασφάλιση

   

Αποτελέσματα Εξετάσεων - Πάτρα 10/4/2011

Νέα

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι εξετάσεις που έγιναν στην Πάτρα στις 10/4/2011.

Ακολουθούν τα αποτελέσματα.

Περισσότερα: Αποτελέσματα Εξετάσεων - Πάτρα 10/4/2011

 

Εξετάσεις - Πάτρα 10/4/2011

Νέα

Αγαπητοί κύριοιarticles

Μετά από αίτηση της ΛΕΑΛΠΠΑ για την διοργάνωση εξεταστικής περιόδου για έκδοση αδειών ικανότητας πιλότου, η Επιτροπή Αλεξιπτωτισμού Πλαγιάς, εκτιμώντας τις ανάγκες για έκδοση αδειών που προέκυψαν, εγκρίνει την ανάληψη και διεξαγωγή εξετάσεων στο παραπάνω αεραθλητικό σωματείο.

Οι εξετάσεις θα διεξαχθούν στη περιοχή του Ομπλού στις 10 Απριλίου 2011. Το πρόγραμμα διεξαγωγής των εξετάσεων θα έχει ως εξής:

Περισσότερα: Εξετάσεις - Πάτρα 10/4/2011

   

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Αναπαραγωγή

Αναπαραγωγή των ανακοινώσεων ή πληροφοριών επιτρέπεται με την προϋπόθεση ότι τα κείμενα και οι πληροφορίες παραμένουν αναλλοίωτες και ότι γίνεται αναφορά στην επίσημη ιστοσελίδα της Ε.Α.Π.

Ενημέρωση

Η Ε.Α.Π. είναι υπεύθυνη για την ενημέρωση των σωματείων.
Η ενημέρωση και οι πληροφορίες διακινούνται μόνο μέσω των σωματείων, με την μορφή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) ή/και της
επίσημης ιστοσελίδας της Ε.Α.Π.

Επικοινωνία

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την ΕΑΠ στο Email
eapelao@gmail.com