Παρασκευή, Μάρτιος 29, 2024
   
Text Size

Αναζήτηση

FAI SPORTING LICENCE 2019

Η Επιτροπή Αλεξιπτώτου Πλαγιάς απέστειλε στην ΕΛΑΟ τους πίνακες με τα στοιχεία των αθλητών για την FAI SPORTING LICENCE 2019 και η ΕΛΑΟ με την σειρά της ενημέρωσε την FAI DATABASE. Στους πίνακες περιλαμβάνονται παλιοί αλλά και νέοι αθλητές αγώνων όσοι δηλ έχουν άδεια Π -IPPI4 και ΠΠ- IPPI 5 και έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε αγώνες FAI cat 2. το 2019 .H SL εκδίδεται για αθλητές που είτε έχουν πάει σε επίσημο αγώνα κατά το προηγούμενο αγωνιστικό έτος ή έχουν δηλώσει μέσω του σωματείου τους συμμετοχή σε αγώνα του τρέχοντος αγωνιστικού προγράμματος που να είναι FAI cat 2.

Μπορείτε να λαμβάνετε την κάρτα συμπληρώνοντας το  mail σας στο παρακάτω σύνδεσμο

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε περίπτωση που δεν σας σταλεί απαντητικό μαιλ με την κάρτα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την ΕΑΠ για να τσεκάρουμε  τα στοιχεία σας.

FAI Sporting Licences Validity Check

Υπενθυμίζουμε ότι Η FAI SPORTING LICENCE είναι υποχρεωτική για όσους συμμετέχουν σε αγώνες FAI cat2. Για τους Ελληνικούς αγώνες δεν χρειάζεται να τις εκτυπώσετε και να τις έχετε μαζί σας αλλά όλοι οι αγωνιζόμενοι οφείλουν να είναι καταγεγραμμένοι στην αντίστοιχη λίστα της Διεθνούς Ομοσπονδίας. Μπορείτε να την έχετε σε ηλεκτρονική μορφή.

Αναπαραγωγή

Αναπαραγωγή των ανακοινώσεων ή πληροφοριών επιτρέπεται με την προϋπόθεση ότι τα κείμενα και οι πληροφορίες παραμένουν αναλλοίωτες και ότι γίνεται αναφορά στην επίσημη ιστοσελίδα της Ε.Α.Π.

Ενημέρωση

Η Ε.Α.Π. είναι υπεύθυνη για την ενημέρωση των σωματείων.
Η ενημέρωση και οι πληροφορίες διακινούνται μόνο μέσω των σωματείων, με την μορφή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) ή/και της
επίσημης ιστοσελίδας της Ε.Α.Π.

Επικοινωνία

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την ΕΑΠ στο Email
eapelao@gmail.com