Σάββατο, Απρίλιος 20, 2024
   
Text Size

Αναζήτηση

FAI SPORTING LICENCE

H ΕΑΠ ενημέρωσε όλα τα σωματεία σχετικά με την υποχρέωση να αποστείλουν ως τις 28/7/2017, συγκεντρωτικό πίνακα με τα στοιχεία των αθλητών τους που λαμβάνουν μέρος σε επίσημους αγώνες FAI-2 ωστε η ΕΛΑΟ να προχωρήσει στην επικιροποιηση της σχετικής database της FAI.

Η διαδικασία σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της ΕΛΑΟ προς την ΕΑΠ, είναι απαραίτητη προκειμένου να είναι καθόλα έγκυρα τα αποτελέσματα των αγώνων και αθλητών στο ranking system. Τα σωματεία συγκεντρώνουν τα ζητούμενα ανα αθλητή στοιχεία, καταρτίζουν τους  συγκεντρωτικούς πίνακες και αποστέλλουν στην ΕΑΠ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. τα στοιχεία των αθλητών τους. Οι αθλητές μπορούν να αποστείλουν στα σωματεία τους τα στοιχεία. Τα ζητούμενα ανα αθλητή στοιχεία είναι:

 

ATOMIKA ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ FAI SPORTING LICENCE

Air Sport Discipline

PARAGLIDING

First Name

 

Last Name

 

Gender

 

Date of Birth

 

Nationality

GRE

Country of Residence

GRE

Address

 

E-mail address

 

Phone(MOBILE)

 

Αναπαραγωγή

Αναπαραγωγή των ανακοινώσεων ή πληροφοριών επιτρέπεται με την προϋπόθεση ότι τα κείμενα και οι πληροφορίες παραμένουν αναλλοίωτες και ότι γίνεται αναφορά στην επίσημη ιστοσελίδα της Ε.Α.Π.

Ενημέρωση

Η Ε.Α.Π. είναι υπεύθυνη για την ενημέρωση των σωματείων.
Η ενημέρωση και οι πληροφορίες διακινούνται μόνο μέσω των σωματείων, με την μορφή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) ή/και της
επίσημης ιστοσελίδας της Ε.Α.Π.

Επικοινωνία

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την ΕΑΠ στο Email
eapelao@gmail.com