Πέμπτη, Μάιος 24, 2018
   
Text Size

Αναζήτηση

Ενημερωτικό Δελτίο Αγώνα Λίγκας στον Κιθαιρώνα 26-28 Μαίου 2018

Δημοσιεύτηκε το Eνημερωτικό Δελτίο για τον αγώνα Λίγκας στον Κιθαιρώνα 26-28 Μαίου 2018 Παρακαλούνται τα σωματεία να στείλουν δήλωση αθλητών τους το αργότερο μέχρι τις 20 Μαίου 2018 και να φροντίσουν εγκαίρως για την ασφάλιση των αθλητών τους.

pdfΕνημερωτικό Δελτίο - Κιθαιρώνας 2018

Ιστοσελίδα αγώνα

 

Νέο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης-CIVL-SAFE PRO PARA

Το 2017 η Επιτροπή της FAI  για το Αλεξίπτωτο Πλαγιάς και τον Αιωροπτερισμό, CIVL ,αναθεώρησε τον προτεινόμενο σε όλες τις χώρες /μέλη της πρόγραμμα Εκπαίδευσης Χειριστών Α/Π και παρουσίασε το CIVL-SafePro ένα πλήρες πρόγραμμα ασφαλούς εκπαίδευσης χειριστών αλεξιπτώτου πλαγιάς.

Η Επιτροπή Αλεξιπτώτου Πλαγιάς, με την ουσιαστική συμβολή του αθλητή Κωστή Πρασσά απο την Αερολέσχη Αγρινίου, προχώρησε στην μετάφραση του Προγράμματος αυτού, προκειμένου να μελετηθεί απο τους εκπαiδευτές και τις σχολές και να γίνουν οι απαραίτητες προσαρμογές στα προγράμματά τους. Πολύ χρήσιμη είναι η μελέτη του προγράμματος απο όλους τους αθλητές και εμπλεκόμενους μιας και περιλαμβάνει όλες τις βασικές αρχές της εκπαίδευσης αλλά και ασφαλούς εξέλιξης και δραστηριοπόιησης στο αεράθλημα σε κάθε επίπεδο που βρίσκεται ο πιλότος. Οι τυχόν επισημάνσεις και παρεμβάσεις απο τους εμπλεκόμενους που θα οδηγούσαν σε συζήτηση/βελτιώσεις/προτάσεις για την ελληνική προσαρμογή του, θα ήταν επίσης χρήσιμες.

Σύμφωνα με το SafePro-Para:

"Το αλεξίπτωτο πλαγιάς αναπτύχθηκε γρήγορα και εξελίχθηκε σε μια ώριμη δραστηριότητα, συγκρίσιμη με κάθε άλλη μορφή αεροπορίας λόγω της πολυπλοκότητάς της, των εκπαιδευτικών απαιτήσεων και της εστίασης στην ασφάλεια. ...δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι άνθρωποι χρειάζονται χρόνο για να αποκτήσουν νέες ικανότητες με ασφαλή τρόπο. Συνήθως, την πρώτη περίοδο αυτό γίνεται με συγκροτημένη εκπαίδευση...

Περισσότερα: Νέο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης-CIVL-SAFE PRO PARA

   

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Ασφαλεια Πτήσεων

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ
ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΩ ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ
(συμπληρώστε την με χρήση Adobe Reader)

Αρχειο Ανακοινωσεων

azoom.ch

Εργασιες

ΑΣΦΑΛΙΣΗΑσφαλιστήριο
Φόρμα ΕΛΑΟ (δεξί κλικ - αποθήκευση)
ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ μεσω της ΕΛΑΟ 2017-2018

Αναπαραγωγή

Αναπαραγωγή των ανακοινώσεων ή πληροφοριών επιτρέπεται με την προϋπόθεση ότι τα κείμενα και οι πληροφορίες παραμένουν αναλλοίωτες και ότι γίνεται αναφορά στην επίσημη ιστοσελίδα της Ε.Α.Π.

Ενημέρωση

Η Ε.Α.Π. είναι υπεύθυνη για την ενημέρωση των σωματείων.
Η ενημέρωση και οι πληροφορίες διακινούνται μόνο μέσω των σωματείων, με την μορφή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) ή/και της
επίσημης ιστοσελίδας της Ε.Α.Π.

Επικοινωνία

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την ΕΑΠ στο Email
eapelao@gmail.com